Görüş Bildir
Haberler
Perinçek: 'Bülent Arınç Gelsin Üye Olsun, Ben Ona Görev Vereceğim'

Perinçek: 'Bülent Arınç Gelsin Üye Olsun, Ben Ona Görev Vereceğim'

Caner
03.03.2015 - 21:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve beraberindeki 13 kişilik heyet, Suriye’de temaslarının ardından Türkiye’ye döndü. Perinçek: 'Bülent Arınç gelsin Vatan Partisi’ne üye olsun ben ona görev vereceğim' dedi.

Beşar Esad’ın davetlisi olarak Suriye’ye giden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve beraberindeki heyet Suriye’deki temasların ardından Türkiye’ye döndü. İstanbul Atatürk Havalimanı VİP binası önünde sloganlar eşliğinde karşılanan Doğu Perinçek, ziyaretin sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu. Görüşmelerin olumlu bir havada geçtiğini ifade eden Perinçek, 1 saat 50 dakika gerçekleşen görüşmenin ardından tam bir görüş birliğinin sağlandığı belirtti. “Kırk yıldır birbirimizi tanıyormuşuz gibi bir buluşma” oldu diyen Perinçek konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Görüşmesinin sonucu, Suriye, Irak, İran, Azerbaycan, Türkiye, Lübnan Mısır beraber olacak. 7 ülke 7 deniz projesi. Beraber bölgemizden terörü temizleyeceğiz. Bölgemize barış ve huzur getireceğiz. Denklemler kurulmuştur, Suriye’de barış Türkiye’de barıştır. Irak’ın toprak bütünlüğü Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür. Önümüzde umutlu aydınlık bir dönem var. Amerika Ortadoğu’da kaybediyor.”

“ARINÇ’A GÖREV VERECEĞİM”

Bir gazetecinin Bülent Arınç'ın Vatan Partisi ile ilgili açıklamalarını hatırlatması üzerine Perinçek, Bülent Arınç’ı partisine üye olmaya davet etti. Perinçek, “Eğer bu vatanı seviyorsa, bu cumhuriyete bir bağlılığı varsa, Türkiye’de barış, laiklik, aydınlanma istiyorsa Bülent Arınç gelsin Vatan Partisi’ne üye olsun ben ona görev vereceğim” dedi.

SERDAL ALTINTEPE

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0