Görüş Bildir
Haberler
Perez: "Rafael Benitez'i Destekliyor ve Ona Güveniyoruz"

Perez: "Rafael Benitez'i Destekliyor ve Ona Güveniyoruz"

Enver K.
23.11.2015 - 21:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, takımın genel durumu ve Teknik Direktör Rafael Benitez'in geleceği hakkında bir basın toplantısı düzenledi.

Yönetim kuruluyla bir toplantı yaptıklarını ve Real Madrid'in içinde bulunduğu sportif durumu değerlendirdiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Florentino Perez, teknik direktör Rafael Benitez'i sonuna kadar desteklediklerini ve ona güvendiklerini söyledi.

Rafael Benitez hakkında konuşan Perez: ''Benitez tüm yeteneklere sahip bir teknik adam ve buradaki görevine henüz yeni başladı. Rahat bir şekilde çalışarak tüm hedeflerine ulaşacaktır. Harika bir kadromuz ve her şeyin en iyisini hak eden bir taraftara sahibiz. Rafael Benitez başarılı olmak için bu takımın başına geçti. Sıkıntılı bir dönemdeyiz ve onun da şimdi her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var.' ifadelerini kullandı.

El Clasico'yu değerlendiren Perez, Cumartesi günü olanlar nedeniyle taraftarların üzüntüsünü ve kızgınlığını anlayabildiğini ama onlardan takıma destek olmalarını istediğini söyledi.

Kadro seçimi hakkında da konuşan başkan: 'Benitez'in içinde bulunduğumuz durumu tersine çevireceğine olan inancımız tam. Teknik heyetimiz tamamen bağımsız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Benim kadro seçimiyle ilgili herhangi bir müdahelem söz konusu değil. Teknik ekibimiz takımımız için en doğru neyin olduğunu düşünüyorsa onu uyguluyor.' diye konuştu.

BENITEZ GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞIYOR

Ocak ayından beri bir düşüş yaşadıklarını dile getiren Benitez: ''Bu çok açık. Biz Rafael Benitez'i bu durumu düzeltmesi için tüm güvenimizle bu göreve getirdik. O da gece-gündüz durmadan bu takım için çalışıyor. Ben sadece şu an içinde bulunduğumuz durum için konuşuyorum. Gelecekte neler olacağını kimse bilemez. 6 ay içinde neler olacağını da bilemeyiz.' dedi.

RONALDO - BENITEZ POLEMİĞİ

RONALDO - BENITEZ POLEMİĞİ
storage01transcoder.rcs-rds.ro

Cristiano Ronaldo ile Benitez hakkında çıkan iddialar için de konuşan Perez: 'Ben bazı insanların kasıtlı yalanlarıyla Real Madrid'e zarar vermeye çalıştığını düşünüyorum. Cristiano Ronaldo hiçbir zaman kimseye bir şey söylemedi. Bana Rafael Benitez ile ilgili hiçbir olumsuz görüş bildirmedi. Perşembe günü PSG Başkanı ve Jorge Mendes ile Madrid'de bir yemek yediğim yönündeki haberler yalan. Bu tip haberler kulübü karıştırmak için yapılıyor. Oyuncular da, yönetimimiz de teknik direktörümüzü destekliyor. Bundan sonra insanların yalanlar söyleyerek bu kulübü karıştırmalarına izin vermeyeceğim.' dedi.

İstikrarsızlığın hakim olduğu atmosferi değiştirmeyi başaramamayı kendi hatası olarak kabul eden Perez, Cumartesi günü maçtan sonra Rafa'yı gördüğünü ve gayet iyi olduğunu ancak bazı oyuncuların ise tam anlamıyla çöktüğünü, üzerilerinde çok büyük bir baskı olduğunu sözlerine ekledi.

ULTRAS SUR, HER FIRSATTA BENİ YILDIRMAYA ÇALIŞIYOR

Taraftar hakkında da konuşan başkan: 'Cumartesi günü beni hedef alan taraftarlarımız da oldu. Ultras Sur taraftar grubu her fırsatta beni yıldırmaya çalışıyor. Bu başından beri böyle. Celta'nın Barcelona'yı yendiğinde tek bir eleştiri bile göremedim. Ama böylesine ilgi seviyesinin yüksek olduğu Real Madrid gibi bir kulüpte bunlar normal. O tezahüratlar bana karşı değil, Real Madrid'e karşıydı. Ben bugün başkanım. Yarın da başkası olacak. Önemli olan kulübümüzün başarısıdır.' diyerek sözlerini noktaladı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0