Görüş Bildir
Haberler
Pereira'dan Destek: "Kazanacaksınız"

Pereira'dan Destek: "Kazanacaksınız"

Enver K.
06.09.2015 - 15:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, milli yıldızları tek tek arayıp Hollanda maçı öncesi moral verdi.

2016 Avrupa Şampiyonası’nda oynayacağımız en kritik karşılaşma öncesi tüm Türkiye tek yürek olurken, millilere de bir destek de F.Bahçe Teknik Patronu Vitor Pereira’dan geldi. İnsan ilişkileri konusunda çok başarılı olan Portekizli, ay-yıldızlı formayı terleten tüm öğrencilerini tek tek aradı, “Moralinizi bozmayın. Ben eminim ki Hollandayı yenip, grupta yeniden iddialı duruma geleceksiniz” dedi.

Terraneo tatilde 

Öte yandan Pereira, transferi bitirdikten sonra nihayet tatil çıkan sportif direktör Terraneo’yla da bir görüşme yaptı. Oyuncularının milli takımdan moralsiz dönmesinden korktuğunu belirten genç hoca “Umarım her şey yolunda gider. Bir sakatlık olmadan bu arayı atlatırız” dedi.

Volkan’a destek yağdı 

Milli Takım’a sırt çevirmem söz konusu değil’ diyerek Türkiye Futbol DirektörüFatih Terim’e davet beklediğinin sinyallerini veren Volkan Demirel’in dün telefonları kilitlendi.

Hem takım arkadaşları hem de milli takımdan kankaları tecrübeli eldiveni arayıp “Sen doğru olanı yaptın. Milli Takım’a vereceğin daha çok şey var. Senin neler yaşadığını biliyoruz. Umarız bu küçün problem en kısa zamanda çözülür” şeklinde moral verdiler.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın