Görüş Bildir
Haberler
Pereira: 'Bu Baskı Altında Nasıl Oynuyorlar Anlamıyorum'

Pereira: 'Bu Baskı Altında Nasıl Oynuyorlar Anlamıyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Trabzonspor taraftarlarını eleştirerek burada maç oynamanın mümkün olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonunda Trabzonspor taraftarlarını eleştirdi. Bu atmosferde futbolcuların kalitelerini sahaya yansıtmalarının mümkün olmadığını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, bordo mavili taraftarların, takıma zarar verdiğini söyledi.

Pereira, “Bu akşam olanlar futbol değil. Futbol 4 çizgi arasında oynanan bir oyundur. Bir takım kazanır ve diğeri kaybeder. Bu akşam olan olaylar son derece üzücü. Yunanistan’da da böçyle olaylar görmüştüm. Trabzonsporlu futbolcuların kalitelerini göstermelerine izin vermiyorlar. Anlayamıyorum Trabzonsporlu futbolcular nasıl oynuyorlar burada. Kendilerini riske atıyorlar, takımlarını da riske atıyorlar. Futbol oynamalarına izin vermiyorlar.” diye konuştu.

Şampiyonluk için iddialarının devam ettiğini söyleyen Pereira, “Şampiyonluk yarışı sürüyor. Bizi bekleyen 4 maç var. Bunları yenip yolumuza devam etmek zorundayız. Vites artırmış bir takımımız var. Seviyemizi yükselttik. Daha fazla pozisyonua giriyoruz ve bitiricilik anlamında daha iyiyiz. Şampiyonluk yarışına devam etmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

Açık Mert Korkusuz

Simon Kjaer: Utan verici

Simon Kjaer: Utan verici

Tatil edilen karşılaşmanın ardından mikrofonlara konuşan Kjaer, 'Türkiye'nin imajı için iyi bir durum değil. Sonuçları olacaktır. Cezalar gelecektir. Harika bir atmosfer vardı. Sonucu utanç verici. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Umarım Beşiktaş da puan kaybeder. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce elimize şanslar geldi ancak teptik.' ifadelerini kullandı.

Goal

Gökhan Gönül: Her sene böyle oluyor

Gökhan Gönül: Her sene böyle oluyor

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Gökhan Gönül de Trabzon'da her sene yaşanan olaylara tepki gösterdi,

''Biz bu olayları durdurabilmek için ne yapabiliriz ki? Bilmiyorum. Her sene buraya geliyoruz, her sene böyle oluyor. Sorumlular artık düşünsün ve gerekenleri yapsın. Yazık. Yine bir Trabzon maçı yine bir olay. Biz maçı germemek için elimizden geleni yapıyoruz ama kara bir gece oldu. Oysa maçı bitirelim diye hakeme yardımcı olmaya çalıştık. 87. dakikadan sonra bu olayların olması gerçekten enteresan. Futbol eğlence sektörü. Ama insanlar zevk almaktan ziyade olay çıkarmaya çalışıyorlar' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın