Görüş Bildir
Haberler
Pepe: 'Şükürler Olsun Mourinho Dönemi Kısa Sürdü'

Pepe: 'Şükürler Olsun Mourinho Dönemi Kısa Sürdü'

Real Madrid'in Portekizli defans oyuncusu Pepe, vatandaşı Mourinho'yu eleştiri yağmuruna tuttu. Mourinho'nun kulübe kötü bir imaj kazandırdığını ifade eden Pepe, 'Şükürler olsun ki Mourinho dönemi erken bitti' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid'in tecrübeli savunma oyuncusu Pepe, eski teknik direktörü Jose Mourinho'yu eleştirdi.

Cadena Ser'e konuşan Portekizli yıldız, Mourinho'nun kulübe kötü bir imaj kazandırdığını belirterek,  ''Mourinho döneminde herkes bizden nefret ediyordu. Saha dışına çıktığımızda insanlar bize büyük tepki gösteriyorlardı. Şükürler olsun ki onun dönemi kısa sürdü. Ancelotti'nin gelişiyle her şey normale döndü.'' ifadelerini kullandı.

Mourinho ile zor bir dönem geçirdiğini belirten Pepe, Zidane'ın takımın başına gelişiyle eski günlerine döndüğünü belirtti. Mourinho ile Zidane'ın arasındaki farklara da değinen Pepe, ''İkisi çok farklı profilde iki teknik adam. Mourinho, büyük kulüplerde ve büyük oyuncularla uzun süre çalıştı. Zidane'ın kariyeri ise geçen sezon başladı. Ancak her ne kadar yeni bir teknik adam olsa da muhteşem bir futbolcuydu ve o dönemdeki bilgilerini ve tecrübelerini şimdi bize yansıtıyor. Bizim ne düşündüğümüzü ve bizden sahada ne isteyeceğini biliyor.'' şeklinde konuştu.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın