Görüş Bildir
Haberler
Penis Büyütme Operasyonu Nasıl Yapılır?

Penis Büyütme Operasyonu Nasıl Yapılır?

Tufan Tufan
25.05.2020 - 18:14

Penis Büyütme Operasyonu Nasıl Yapılır?

Penis büyütmek, günümüzde birçok erkek tarafından önemli bir olay haline gelmiştir. Penisi kısa olan erkekler cinsel ilişkilerinde güzel bir zevk alamaz. Bu da erkeklerin cinsel performansını etkiler. Bundan dolayı erkekler bu konuda penis büyütme ameliyatına girer.

Penis Büyütme Tedavisi Nedir?

Penis uzatma operasyonu, erkeğin cinsel organının istenilen düzeye getirilmesine verilen addır. Bu operasyon ile erkek, partneri ile güzel bir cinsel ilişki yaşamaktadır. Penis ameliyatı cinsel organın 5 cm kadar uzamasını sağlar. Bu da size güzel bir cinsel zevk sağlayacaktır. Bu ameliyata 18 yaşın üzerinde olan herkes katılabilmektedir.  bununla beraber penis boyu uzun olanlar bile bu ameliyata girerek daha uzun ve kalın bir penise sahip olabilir.

Penis Neden Kısa Olur?

Penis boyu aşırı kilolu olmanın verdiği etki, genetik ve kromozom bozuklukları, cinsel organ ve çevresinde yaşanan kazalar gibi çeşitli sebepler penis boyunun kısa kalmasına sebep olmaktadır.

Penis Büyütme Operasyonu Nasıl Yapılır?

Bu operasyon, ameliyat ortamında yapılır. Cinsel organ büyütme operasyonu çeşitlilik göstermektedir. Birinden bahsetmek gerekirse penisin yukarıya doğru bağlandığı ağın çözülmesidir. Bu operasyon ile birlikte penis daha çok büyüme ve kalınlaşma kaydeder. Bir diğer yöntem ise cinsel organ gövdesinin leğen kemiğinden ayrılması ile yapılmaktadır. Bu işlem ile beraber cinsel organ uzunluğu yükselecektir.

Penis Büyütme Operasyonunun Avantajları Nelerdir?

Cinsel hayatınızda önemli bir yeri bulunan cinsel organ uzatma ve kalınlaştırma operasyonu ile beraber harika bir cinsel hayatınız başlar. Bununla birlikte:

  • Daha uzun bir penise sahip olunur.

  • Cinsel ilişkiden alınan şehvet artar.

  • Penis uzun ve kalın olacağından partner daha fazla zevk alır ve kaliteli bir cinsel ilişki meydana gelir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın