Görüş Bildir
Haberler
Penguenden Kuzuya Kadar Hayvanlarla Dostluğunu İleriye Taşıyarak Onlarla Adeta Kanka Olmuş İnsanlar

Penguenden Kuzuya Kadar Hayvanlarla Dostluğunu İleriye Taşıyarak Onlarla Adeta Kanka Olmuş İnsanlar

Begüm
04.08.2020 - 08:30

Hayvanları çoğumuz severiz fakat bazılarımız onları çok yakın arkadaş olacak kadar sever ve değer verir. Baktığınızda içinizin yumuşayacağı, hayvanlarla adeta kanka olmuş kişilere bir göz atalım. 💛

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Joao Pereira de Souza ve Penguen Dindim

1. Joao Pereira de Souza ve Penguen Dindim
www.youtube.com

71 yaşındaki Joao Pereira de Souza Dindim'i Rio de Jenario'da bir kıyıda bulduğunda Dindim petrolle kaplanmıştı ve açlıktan ölmek üzereydi. Onu doğaya geri salmadan önce iyileştirmeyi amaçlayan Souza Dindim'e o kadar iyi baktı ki resmen 11 ayda bir aile oldular. Onu doğaya geri bıraktığında bir daha karşılaşıp karşılaşmayacaklarına emin değildi ama Dindim geri döndü! Genellikle üremek için Arjantin veya Şili kıyılarını seçen arkadaşlarının aksine Dindim 8 ayını geçirmek için Souza'nın yanına dönüyor. Çok tatlı!

2. Danielle ve Kekoa

2. Danielle ve Kekoa

Colorado Yabani Hayvan Barınağı'nda bazı sebeplerden dolayı doğada yaşayamayan tilki ve kurt gibi vahşi hayvanlar kalıyor. Bu barınağın bir çalışanı olan Danielle ise en yakın arkadaşı olan Kekoa sayesinde ünlendi. Evet en yakın arkadaşı bir kurt ve çok uysal. Birbirleri ile çok iyi anlaşan bu iki dostun videoları da tıklanma rekoru kırdı, sanki Danielle bir kurtla değil de evcil bir köpekle oynuyormuş gibi oynuyor Kekoa ile ama ekliyor: ''Kurtları doğal yaşam ortamlarında bırakmamız gerekiyor evcilleştirmemiş değil.''

3. Mark Dumas ve Agee

3. Mark Dumas ve Agee

Evet o yerde uzanmış yatan tatlı mı tatlı ve büyük bir kutup ayısı, ismi Agee! Yanındaki de profesyonel bir hayvan eğitmeni olan Mark Dumas ama Agee ile olan ilişkisi daha farklı. Her sabah yüzüyorlar bile!

4. Damian Aspinall ve Goril Kwibi

4. Damian Aspinall ve Goril Kwibi

Afrika'daki gorillerin refahı ve sağlığı için çalışan Aspinall Vakfı ve onun kurucusu Damian Aspinall 5 yıl önce Kwibi ile karşılaştı. Amaçları hayvanat bahçesinde doğan gorilleri doğal yaşama adapte edebilmek ve tüm bu süreçlerde onların yanında olmak olan vakıf Kwibi'nin tüm rehabilite işlemleri ile ilgilendi ve bu sırada Damian ile aralarında güçlü bir bağ kuruldu fakat Kwibi'yi doğaya geri bırakmak gerekiyordu. 5 yıl sonra Damian ile Kwibi buluşacaktı, herkes Kwibi'nin Damian'ı tanımayacağını düşünüyordu ama hiç de öyle olmadı. Kwibi en yakın arkadaşını ilk görüşte tanıdı ve ona uzun uzun sarıldı. İkisinin arasındaki dostluk gerçekten görülmeye değer!

5. John Rendall, Anthony 'Ace' Bourke ve Christian

5. John Rendall, Anthony 'Ace' Bourke ve Christian
www.dailytelegraph.com.au

1969'da Jond ile Anthony'nin Christian ile yolları Londra'da kesişti ve ilk görüşte bu kedi yavrusu gibi duran aslana bağlandılar ve onu satın aldılar. Evet satın alma kısmı bizim de içimizi acıttı ama sonrasında Christian'ın hayatının mükemmel olduğuna garanti verebiliriz. Ona özel kum tepeleri yapıldı, partilere götürüldü ve arabanın arka koltuğunda yayılarak seyahate etti ve Afrika'daki doğal yaşamına geri bırakıldı. Doğaya geri bıraktıktan sonra yılda bir kez görüşmeye devam eden bu üçlü birbiri ile çok sıkı bağ kurmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kylie Brown ve Snowflake

6. Kylie Brown ve Snowflake

Ailesinin Snowflake'i parkta bulup eve getirmesi ile başlayan bu hikaye zamanla tam bir aile hikayesine dönüşmüş. Kendisini Snowflake'in annesi olarak gören Kylie 5 yaşından beri bu sevimli ördeğe bakıyor, öyle ki Snowflake de Kylie'yi annesi gibi görüyor. Yüzmeden kayağa kadar her aktiviteyi beraber yapıyor ve birlikte uyuyorlar. Aile fotoğraflarında Snowflake'in bir yeri bile var!

7. Mary Thorne ve Rambo

7. Mary Thorne ve Rambo

Mary ve ailenin diğer üyesi 2 metre uzunluğundaki timsah Rambo ile tanışın. Bir timsah ile yan yana durmayı geçin onunla beraber uyuyan Mary Rambo'yu oğlu gibi görüyor ve çok seviyor. Beraber oyun oynayıp, dışarı gezmeye çıkıyor ve yemek yiyorlar. Mary Rambo'yu ısırmama konusunda eğittiğini söylüyor ve uzun süredir sorunsuz bir şekilde beraber yaşıyorlar. Rambo'ya özel kıyafetler bile diktiriyor!

8. Breana Carsey ve MJB Got Faith

8. Breana Carsey ve  MJB Got Faith

11 yaşındaki Breana'in tek hayali bir atı olmasıydı ve maddi olarak bir at almak ve onun masraflarını karşılamak aile için mümkün değildi ama bir gün şans onlara güldü ve yavruyken MJB'yi sahiplendiler, onun için bir yer oluşturdular. Küçük kızın hayali MJB'yi yarışlara sokup birinci yapmaktı fakat at o kadar yavaştı ki herkes imkansız gözüyle bakıyordu fakat Breana'in sevgisi her şeyi değiştirdi. Arkadaşına o kadar iyi baktı ki MJb bir şampiyon oldu.

9. David Palmer ve Boing

9. David Palmer ve Boing

Doğduğun günden yani 2006'dan Palmer ailesinin bir parçası olan Boing ev yaşamına adapte olmuş, düzenli olarak duş alan tatlı mı tatlı bir koyundu. Beraber alışverişe gidiyor, sokağa yürüyüşe çıkıyorlardı tam bir aile gibi!

10. Ali Koçak ve Sultan

10. Ali Koçak ve Sultan

Ve listenin en tatlı isimleri Ali Koçak ile kuzusu Sultan! Geçen yıl kurbanlık olarak aldığı kuzusu ile bağ kuran Ali Koçak kuzuyu sahiplenmiş hatta onu tatile götürmüştü. Birlikte kitap okuyan, sahilde yürüyüş yapan bu ikili gönlümüzü fethetmiş. Bu yıl da düğün yasaklarının kalkması ile Sultan'ı evlendiren Ali Koçak bu şirin ilişki ile yine gönlümüzü kazandı. Umarım arkadaşlıkları daim olur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen yıl yaptıkları tatilden bir fotoğraf.

Bu da Sultan'ın düğünü.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
51
43
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Magnum

sultanın düğünü klsdfs ahahahaha

begonvila

Bize böle haberlerle gelin. Yüzümde kocaman bi gülümsemeyle izledim. Bende bi sincap ım olsun istiyoruym