Görüş Bildir
Haberler
Pelin Akil Korona mı Oldu? Pelin Akil'in Testi Pozitif! 'Umarım Kızlarıma Bir Şey Olmaz'

Pelin Akil Korona mı Oldu? Pelin Akil'in Testi Pozitif! 'Umarım Kızlarıma Bir Şey Olmaz'

Geçtiğimiz günlerde mayoyla karın üzerine atladığı anları sosyal medyadan paylaşan oyuncu Pelin Akil'den sevenlerine üzücü haber geldi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin Isabel'i Pelin Akil Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Kötü haber veren Akil, 'Umarım kızlarıma bir şey olmaz' temennisinde bulundu. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Anıl Altan ile çok mutlu bir evliliği olan Pelin Akil'in aynı zamanda ikiz kızları var. Sosyal medyada oldukça aktif olan güzel oyuncu, kızları ve eşiyle yaşadığı mutlu hayatı takipçileriyle paylaşıyor. Geçtiğimiz gün mayoyla karın üzerine atladığı görüntülerle gündeme gelen Akil, bu sefer üzücü bir haberle gündeme geldi. Pelin Akil koronavirüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu.

"Challenge Or Zatürre"

"Challenge Or Zatürre"

O anları 'Ya akım ya zatürre' notuyla paylaşan oyuncu, sosyal medya hesabından kötü haberi verdi. Dün rahatsızlanan oyuncu 'Challenge or zatürre yarışmasında zatürre kazandı. Zatürre olmasam da yine faranjit' dedi. Durumu ağırlaşınca hastaneye giderek test yaptıran oyuncu, koronavirüse yakalandığını duyurdu.

''Umarım Kızçelerime Bir Şey Olmaz"

''Umarım Kızçelerime Bir Şey Olmaz"

İkiz kızları bulunan oyuncu yeni bir paylaşım yaparak 'Biraz önce ben de elendim a dostlar. Hızlı testim negatif, PCR testim pozitif. Umarım kızçelerime bir şey olmaz' ifadelerini kullandı.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın