Görüş Bildir
Haberler
Pele Taburcu Edildi

Pele Taburcu Edildi

Fatih
09.12.2014 - 20:41

Pele Taburcu Edildi

Brezilyalı eski futbolcu Pele, tedavi gördüğü Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastanesinden taburcu edildi.

Hastaneden çıkarılmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Pele, idrar yolundaki rahatsızlığı tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edilmesi nedeniyle mutlu olduğunu belirtti.

Hastaneden ayrılışını esprili bir dille ifade eden Pele, 'Çok iyiyim ve iyileştim. Artık olimpiyatlara hazırlanabilirim' dedi.

Tedavi gördüğü süreçte doktorların kendisiyle yakından ilgilendiğini vurgulayan 74 yaşındaki eski futbolcu, 'Gerçek bir mücadeleydi. Tanrı'ya şükürler olsun, iyileştim. Benim için endişelenen arkadaşlarım da mesajlarıyla bana destek verdi. Beklemediğim bir durumdu ama ölmekten korkmadım' ifadesini kullandı.

Çin, Pakistan ve Avrupa'nın birçok ülkesindeki sevenlerinden geçmiş olsun mesajı aldığını söyleyen Pele, 'Dünyanın dört bir yanından, benden iyi haber bekleyen insanlardan destek almak mutluluk verici' şeklinde konuştu.

Pele'nin tedavisine evinde devam edilecek.

Pele, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastanesinde başarılı bir böbrek taşı ameliyatı geçirmişti. Taburcu edilmesinin ardından bu kez idrar yolundaki rahatsızlığı nedeniyle yeniden aynı hastaneye kaldırılan Pele'nin, 16 gün tedavi görmüştü.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın