Görüş Bildir
Haberler
Pek bir ROYALTY yazı : Kraliyet'in muhtesem kadınları ! (THE ROYALTY OF WOMEN)

Pek bir ROYALTY yazı : Kraliyet'in muhtesem kadınları ! (THE ROYALTY OF WOMEN)

Gunes
06.12.2015 - 23:07

NUMBER 5 : SUUDİ PRENSESİMİZ AMİRA TALAL

Suudi Arabistan'ın en medyatik presensesi diyebileceğimiz Amira TALAL Arabistan'ın en modern en renkli simalarından.Kadınların araba surme yasagını tartısacak kadar modern dusunceli,İngiliz Kraliyet düğününe giderken sapkasını takarak kameralara gulumseyen bir asil.Özel hocalar ile eğtimler almış,Amerika daki Üniversite de işletme okumus egitimi yeni seyleri seven biri.

Prensesimiz pembenin ve yesilin en güzel tonlarını giyen,beyazı tabiki esmer bir bayan olarak eksik etmeyen biri.Tabiki Doğu'nun o oryantalist işlemelerini kullanıyor.Doğu'ya özgü kapkara sacları,karakterist yüzü ve bakışları...

Kısaca Arabistan'ı temsil ederken modern stilini ve yeni seyleri dusunmeyi eksik etmeyen bir asilzade

Resimdeki pembenin tonuna da bakın :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

NUMBER 4: İSPANYA KRALİÇESİ LETİZİA

Önce bir kanalda spikerdi haber sunuyordu.Simdi dünya basınının en önemli haberlerinin odağı Letizia!

Kate Middleton gibi orta sınıf bir aileden gelen,normal bir halktan olan asilzade 2014'te Kral Juan'ın yerine oğlunu tahta gecirmesiyle birlikte İspanya Kraliçesi oldu, ne buyuk bir sınıf atlama ama!

Kralice,Middleton gibi samimi,cocuklarıyla ilgilenen,halktan biri oldugunu gösteren bir kadın.İspanya Markası Zara yı tercih ederek secimlerini normale indiriyor.Her zaman zarif,incecik ve tam kraliyete yakısır bir gülümseme ve zarafet tasıyor.

Giyiminde ve makyajında dogallığı seven Kraliçe hafif tonların üzerine ışıltı ve taşları kullanıyor.

Tacın yakıştığı da bir gerçek :)

2.

2.

NUMBER 3: ASİLLER ASİLİ GRACE KELLY

1954'te Oscar alan güzel aktrist ileride Monaco Prensesi olacağını bilir miydi ?

Prenses olduktan sonra Amerikalı unlu bir oyuncu olması ve kraliyete katılmasıyla birlikte cok fazla medyatik oldu ki büyük ihtimalle fazla da oldu bu izleme olayları.Diana gibi haberleri sıkca yapılıyor,her hareketi tahlil ediliyordu.

Her zaman asil,50'li yılların verdiği klasizim ile hep ihtişamlıydı,mücevherler,parlayan bakışlar ve hafif ve ölçülü bir gülümseme.Makyajda tabiki 50'lerin kırmızı ruju ve vurgulu kemikler.Bazen Kraliyet yemeklerinde o , daha farklı daha az hareketli şekilde yansırken kendi fotograf cekimlerinde samimi ve içindeki tatlı kadını yansıtan biriydi.Her zaman da sinemaya aşıktı heralde.

Her genç kızın hayalindeki ya o gelinlik,o danteller?

O asil doğanlardandı belki de....

3.

3.
İçeriğin Devamı Aşağıda

NUMBER 2 : CAMBRİDGE DÜŞESİ KATE MİDDLETON

O bizlere saraylar masalını tekrar sundu.21.yy da İngiltere gibi kraliyetin hala guclu bir sekilde kendinden söz ettirdiği yerde Diana'nın saygılı,sempatik ve hala Diana'nın gözlerindeki cocuk masumiyeti görebileceğiniz Prens William ile evlenerek orta sınıfın,halkın sesi oldu.Üniversite aşklarını büyüttüler bazen basının baskısını gördüler bazen ayrılıklar oldu ama sonunda mutlu bir aile oldular.Şuan da 2 tane bebekleri var tam bir masal değil mi ama?

Giyinişinde her zaman tutumu ve herkesin ulasabilir oldugu markaları kullanması ile kadınlar onu cok sevdi!

Makyajındaki tatlılık,dogallık ve  en güzeli ise o koskoca gülümsemesi ile kadınları ve İngiliz halkını büyüledi.

Halkla içiçe oldu ve bircok yardım kurulusunda görebilirsiniz onu.

Düğününü izlemeyen varsa bakabilir ama balkabağı yok :)

4.

4.

NUMBER 1 : HALKIN PRENSESİ LADY DİANA

Onu çok da anlatmaya gerek yok ülkemizce,dünyaca bilinen,takip edilen,destek çıkılan birisi.

Prensesti ama zaten olmak istediği şekilde bir prenses oldu halkın prensesi!

Herkese yardım etmek isteyen,çocuklara özellikle 3.Dünya çocuklarına kocaman sarılan,hastalara destek veren,yaşlılar evinde onlarla dans eden küçük bir kızdı o.

Yüzündeki çocukça ve masum gülümseyişi hep vardı.Medyanın ve hayatının baskısı onu belki de nasıl etkiledi bilemeyeceğiz ama Kraliyet kadınları diyince dünyaca akıllara ilk gelenlerden.

Güzelliği,sempatikliği ve her zaman insanı insan olarak sevmesiyle bilindi.En önemli özelliği ise harika bir anne olmasıydı.Hem de kocaman kucaklayan ve sıcacık seven....

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın