Görüş Bildir
Haberler
TV
Pazar Sabahlarının Vazgeçilmezi Voltron Geri Dönüyor

Pazar Sabahlarının Vazgeçilmezi Voltron Geri Dönüyor

Ulaş
06.01.2016 - 17:19 Son Güncelleme: 06.01.2016 - 22:43

Dreamworks ve Netflix, 80’li yılların unutulmaz çizgi filmi 'Voltran'ı yeniden ekranlara taşımak için el sıkıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz şu dört-beş yıldır, Relativity Media ünlü çizgi filmin haklarını satın aldığından beri kulislerde bir Voltron filmi çekileceği rivayeti dönüp duruyordu. Hatta filmin senaristleri bile belli olmuş, ilk konsept görüntüler yayınlanmıştı. Ancak o günden sonra kendilerinden bir daha ses seda çıkmadı.

Derken 2013’te Dreamworks Animation girdi devreye ve Classic Media şirketinin elindeki çizgi filmlerin haklarını satın aldığını duyurdu. Bu sefer de herkes uzun metrajlı bir Voltron filmi beklemeye başladı.

Ancak görünen o ki bekleyişler ve rivayetler artık nihayet bir son bulacak. Çünkü Dreamworks ile Netflix, yeni bir Voltron çizgi dizisi için kolları sıvadıklarını resmen açıkladılar.

Şu an için diziyle ilgili herhangi bir detay verilmiş değil, ancak çocukluğumuzun pazar günlerinin vazgeçilmezi olan beş aslanın ve cesur pilotlarının maceralarına bir kez daha konuk olabileceğimizi bilmek bile heyecan verici bir gelişme.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
10
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

90 larda çocuk olmak voltron ninja kaplumbağalar demek iyiki 90ları gördük o zaman büyüdük zaten 90lardan sonrası nesil bence hayatı boşa yaşıyor elinde akıl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bu arada dönmesine sevindim ama yeni hiçbir çizgi film eskisinin yerini tutmuyor be bunu en iyi ninja kaplumbağalarda gördük

mistral

algı operasyonu yapmayın voltrandır o, voltron değil.