Görüş Bildir
Haberler
Pasaport Verilmeyen Ahmet Nesin İsyan Etti: 'Vatandaşlıktan Çıkma Başvurusu Yapacağım'

etiket Pasaport Verilmeyen Ahmet Nesin İsyan Etti: 'Vatandaşlıktan Çıkma Başvurusu Yapacağım'

Ulaş
23.07.2019 - 20:23 Son Güncelleme: 24.07.2019 - 13:38

Gazeteci Ahmet Nesin, Türkiye Cumhuriyeti  vatandaşlığından çıkmak için dilekçe ile başvuruda bulunacağını belirtti. Nesin, kararına gerekçe olarak yargılandığı davadan beraat etmesine rağmen pasaportunun verilmemesini gösterdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nesin aldığı kararı Twitter hesabından kamuoyu ile paylaştı.

'Pasaport yasaklısı olduğum söylendi. 'Neden?' diye sorduğumda sessiz kalıyorlar...'

'Pasaport yasaklısı olduğum söylendi. 'Neden?' diye sorduğumda sessiz kalıyorlar...'

Artı Gerçek yazarı Ahmet Nesin, 'Bildiğim kadarıyla sadece Özgür Gündem Gazetesi'nde bir günlük genel yayın müdürlüğü yaptığım için yargılanıyordum. Geçen hafta bu dava beraatle sonuçlanmıştı. Bunun dışında dava olup olmadığını bilmiyorum, zira E-devlet numarası da alamadığım için öğrenemiyorum. Dava bittiği için konsolosluğa tekrar telefonla başvurdum ve hâlâ pasaport yasaklısı olduğum söylendi. 'Neden' diye sorduğumda yanıt olarak sessiz kalıyorlar' diyerek gelinen süreci değerlendirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
479
118
104
61
44
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pembesusamuru1

ülkede yaşamak istiyosun hayatı zindan ediyorlar, kaçmak istiyorsun engelliyorlar. ne belaymış bu arkadaş ya nasıl bi döneme denk geldik böyle! şu adam başka... Devamını Gör

Anıl Şimşek

Abi nedir bu insanları bu kadar gerdiğiniz ya işinize biraz gelmeyen insanları ötelemek ve yok etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Üniversite gençlerin... Devamını Gör

murat murattır

Valla 5 ay önce memurluktan istifa edip Almanyaya eşimin yanına yerleşmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi haberleri izledikçe tekrar tekrar anlıyorum.