Görüş Bildir
Haberler
Partnerini Önemseyen Erkekler Buraya! Kadınların Orgazm Olmasını Sağlamanın Yolları

Partnerini Önemseyen Erkekler Buraya! Kadınların Orgazm Olmasını Sağlamanın Yolları

Rinascita
26.03.2017 - 16:28 Son Güncelleme: 04.08.2021 - 16:31

Cinsiyet eşitsizliğinin bir diğer boyutu ile karşınızdayız şimdi de. Yapılan araştırmalara göre erkekler ile kadınlar arasında orgazm konusunda ciddi bir fark var. Kadınların %30'u cinsel ilişki sırasında orgazm olurken, erkeklerde bu oran %74.

Anonim bir blog sayfasında yazılanlar, cinsel ilişkilere kadınların gözünden bakmayı amaçlıyor. Unilad'ın haberine göre, kadınların orgazm olmalarını sağlamanın yollarını bulmak için bundan daha iyi bir yer olamaz.

'Genellikle görmezden gelinen, değersizleştirilen ve yanlış anlaşılan bir konu olan, kadınların cinsel zevke ulaşma yöntemleri hakkında konuşmak istedik. Bir grup kadının bu konuda kendini açması sonucunda inanılmaz bir istek doğdu içimize. Ayrıca birçok kadının bu konuda konuşabilmek için can attığı da kanıtlanmış oldu.'

Kaynak: http://www.unilad.co.uk/nsfw/the-best...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabırlı olmak...

Orgazm iki dakikadan bir saate kadar sürebilir. Dolayısıyla söz konusu kadınların orgazm olması olduğunda sabırlı olmanız gerekir. Onun zevk alması sağladığınız her andan siz de zevk alın. Kullanıcılardan biri 'Biraz zaman alıyor. Bazen orgazm olmak için 45 dakika mastürbasyon yapıyorum.' dedi. Bir diğer kullanıcı ise 'konu kadınların orgazmı olduğunda, sabrın anahtar olduğunu' söyledi.

Kibar olmak...

Tabii ki cinsel sağlık derslerinde kimse size cinsel ilişkilerde çok sert davranmamanız gerektiğini söylemiyor. Klitoriste 8000 sinir ucu bulunuyor ve bodoslama daldığınız zaman, kadınların ısınmak için zamanı ve şansı olmuyor. Bir kadın ' Oral seks yaptığınızda, öncelikle vajinadan başlamanız en güzeli. Vajinayı narin öpücüklerle hazırladıktan sonra, klitorise odaklanmalısınız. Kibar olun. Tekrar ediyorum, kibar olun!' dedi. Başka bir kadın ise 'Göğüs ucu, radyo düğmesi gibi bir şey değil. Memeye dokunmaya başladığınızda çok az bir zevk verir. Hızlanmadan ya da agresif davranmadan bu şekilde devam etmelisiniz. Bir kadının memelerini çekmemelisiniz. Bu fazlasıyla agresif ve düşüncesiz bir davranış. Penisinizin boyutundan ötürü değil, davranışlarınızın sertliğinden ötürü korkuya sebep oluyorsunuz. Ben merkezci ve acı veren böyle bir davranışta bulunmayın.' dedi.

Öpmeyi bırakmamak...

Her nedense, herhangi bir çift cinsel bir ritme girdiğinde ve işler ileri boyutlara taşınmaya başladığında, erkek kadını öpmeyi bırakıyor. İnsanların fark etmediği şey ise öpmek birçok kadında cinsel istek uyandırıyor. Bir kadın 'Beni defalarca öp. Öpmek, penisinden çok bir insanla bir deneyimi paylaşmayı önemsediğini göstermenin en iyi yoludur. Beni öpmen, bana bir vajinadan daha fazlası olduğumu hissettirir ve gerçekten ıslanmamı sağlar (ki bu da, ikimizde de daha fazla cinsel istek uyandırır.' dedi.

Ne kadar keyif aldığınızı bilmesine izin verin, ayrıca seksi oyunlara devam edin...

Böyle mini mini oyunlar seksi harika bir hale getiriyor. Orgazm öncesi hislerin daha da yoğun olmasını sağlamak mümkün. Bir kadın 'Benimle nereye kadar gitmek istediğini bilmeme izin ver. Rol yapma. Söyle, ama dokunma. Sana gelmek zorundayım. Ve eğer yeteri kadar istersem geleceğim de. Fakat öncelikle bunu istediğime ve bunu yapmak için yeterinde cesur olduğuma dair defalarca kendimle savaşmalıyım. Eğer bir şeye zorlanıyormuş gibi hissedersem, oradan koşarak uzaklaşırım ve sonsuza dek saklanırım. Mesaj atarak, kulağıma fısıldayarak, gözlerinle söyle bana. Nasıl olduğu önemli değil, sadece söyle ve git. Büyük olasılıkla ilk fırsatta üstündeki her şeyi parçalayacağım.' dedi.

Ne olursa olsun, dilinizi sivri bir bıçak gibi tek bir noktaya yöneltip sert davranmayın.

'Bu, oral seksin bir numaralı kuralıdır. Bir erkeğin dilini sert, sivri ve şiddetli bir şekilde klitoriste hareket ettirmesinden hoşlanan bir kadın henüz tanımadım.' Kullanıcılardan biri ise bu konuda 'Dilinizle daireler çizmek harika bir his uyandırıyor. Vuruşlardan nefret ediyorum. Porno filmlerde bunu her zaman görüyorum ve anlamakta güçlük çekiyorum. Dilinizin daha geniş bir açıyla hareket etmesini ve daha az sabit olmasını sağlayın. Dilin sert ve sivri bir şekilde tek bir noktada hareket etmesinden nefret ediyorum.' diyerek bu konudaki görüşlerini bildirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstekler konusunda açık ve etkili bir iletişim...

Birçok erkek, cinsel hayatlarında egolarının ön planda olmasına izin verirler. Blog sayfasındaki birçok kadın ise, seks dışında bir konuda seslerini çıkardıklarında bile gerginlik yaşadıklarından bahsetti. Bir erkeğe, bir şeyi yanlış yaptığını söylemenin kötü bir şey olduğu düşünülüyor.

'Bu tarz bir iletişimi utanç ve hassasiyetle gizliyoruz. İlk olarak, genç yaşlardan beri bu konularda konuşmanın ayıp olduğu öğretildi bize. Doğrusu, bu konuda konuşmak başımıza bela bile açıyor bazen. Görünen o ki, bu konularda açık olmak için gitmemiz gereken daha çok yol var.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
467
112
85
57
49
43
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pbhalvet

Bizim milletin bu aşamaya gelmesini düşünüyorum.. uzun ince bir yol.. kadını sadece kendi zevki için isteyen ve sadece obje olarak gören bir toplumdan bu nok... Devamını Gör

tutski yançek

bu konuda kadından kadına fark var. her kadının uyarılma şekli farklı. kimi oral sekste dilini sert kullanmanı istiyor, kimi oral seks sevmiyor. kimi libidos... Devamını Gör

İsa Çakır

Bu birazda kişiye göre değişiyor. Bir önceki sevgilim kucağıma oturuyordu on dakikaya yakın ateşli öpüşme sonunda boşaldığını söyleyip uzanıyordu o yorgunluk... Devamını Gör