Görüş Bildir
Haberler
PARTNERİNE BOYUTUN ÖNEMLİ OLMADIĞINI HİSSETTİRMENİN 5 YÖNTEMİ

PARTNERİNE BOYUTUN ÖNEMLİ OLMADIĞINI HİSSETTİRMENİN 5 YÖNTEMİ

Erkek Paketi
03.11.2015 - 11:54

1.

1.

Vücudumuzun her bir parçasında olduğu gibi, penisin de farklı boyutlarda olanları vardır. Küçük, normal, büyük ve devasa gibi. Ama hiçbir boyut kendi içinde seks için doğru boyut değildir.

Bu tamamen sizin nasıl seks yaptığınızla alakalıdır. Örneğin çok büyük penisli biriyle yatağa girmek hiç ummadığınız kadar kötü bir deneyim yaşamanıza sebep olabilir. İnsanların çoğu büyük penis = harika seks denkleminin doğru olduğuna inandığı için psikolojik olarak partnerleriyle olan cinsel hayatlarında sorunlar oluşabilmekte.

Aynı şekilde, partnerinizin küçük penisli olması, kötü bir cinsel hayatınız olacağı anlamına da gelmiyor. Kişisel olarak öğrendiklerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, küçük veya normal boyutta penisliler, büyük olanlara göre birçok başka alanda daha iyiler. Günün sonunda, bu olay nadiren boyutla ilgilidir. Esas konu, beceri, teknik ve partnerinizle olan uyumla alakalıdır.

Ama yine de partneriniz küçük penisli ise ve bundan rahatsız olduğunu biliyor veya hissediyorsanız, aşağıdaki basit yöntemlerle ona “Vaay bu harikaydı” deneyimini gerçekten yaşatabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2.

2- Onlara G Noktasının Çok Önemli Olmadığını Söyleyin

G noktası ile ilgili birçok şey duysak da, bu iş sekse geldiğinde her şey demek değildir. Elbette birçok kadın her sevişmesinde bunu ister ama hayat porno filmlerde görünen şeylerden ibaret değildir.

3.

3- Kegel Egzersizi Yapın

Belki duymuşsunuzdur Kegel egzersizi diye bir yöntem var kadınlar için. Vajinal kaslarınızı güçlendirmeye yarar. Bu egzersizi yapmak zamanla klitorisinizi güçlendirir, daraltır ve böylece daha iyi bir cinsel birliktelik yaşamaya başlarsınız.

4.

4- Küçük Penis İçin UygunPozisyonlar Deneyin

Tabi sizin yaş, esneklik ve dengenize bağlı olarak çeşitli farklı pozisyonlar denemek partneriniz için oldukça tetikleyici olacaktır. Küçük penisli erkekler için en uygun pozisyonlar “Kelebek” ve “Özel Misyoner” dir. Bunlarla ilgili detaylı bilgi için bu linkten başka bir yazımızı okuyabilirsiniz. http://onedio.com/haber/kadin-orgazmi-icin-en-uygun-8-seks-pozisyonu-464195

5.

5- Buna Dikkat Çekmeyin

Yapabileceğiniz en kötü şey partnerinizle bu konu hakkında sürekli konuşmak olur. Ama yine de arada bir bundan bahsederse “O kadar da küçük değil” gibi cevaplarla onu cesaretlendirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın