Görüş Bildir
Haberler
Partililer Özür Bekliyor: Turgut Özal'ın Heykeline Maske Takıldı

Partililer Özür Bekliyor: Turgut Özal'ın Heykeline Maske Takıldı

Batuhan
07.01.2021 - 09:10

Anavatan Partisi Antalya İl Başkanı Alihan Kansu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ilçedeki heykeline maske takılmasının kurucu başkanlarının hatırasına saygısızlık olarak gördüklerini ifade ederek, özür beklediklerini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kansu, Side Mahallesi'ndeki Özal‘ın heykelinin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, heykele maske takılmasına üzüldüklerini söyledi.

"Heykelin yapılış amacını aşmıştır"

"Heykelin yapılış amacını aşmıştır"

AA’nın aktardığına göre maskeyi bölgede yürüyüş yapan bir kişinin taktığı bilgisine ulaştıklarını ifade eden Kansu, 'Bazı haberlerde maskenin salgına karşı farkındalık oluşturmak için takıldığı belirtiliyor. Heykeline maske takılması partimizin kurucusu ve cumhurbaşkanımızın anısına ve hatırasına yapılan bir saygısızlıktır. Takılan maske farkındalığı ve heykelin yapılış amacını aşmıştır' diye konuştu.

Heykele maske takılmasına üzüldüklerini aktaran Kansu, şiddetle kınadıklarını, yapan kişiden özür beklediklerini kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu heykel şey anından mı yoksa; hani Pkk'ya karşı verdiğimiz ilk şehitler sonrası "birkaç eşkıya, büyütmeye gerek yok" deyip şıpıdık terliklerle tatile çıktı... Devamını Gör

Kunti kunti

Ahmet Özal : babamı virüs değil maske lobisi öldürdü

artuditu

Anap daha kapanmamış bunu öğrenmiş olduk.. Hacım kapanmadığınızı, hala faal olduğunuzu göstermek için kendiniz maske takıp ortamlara salmış olmayasınız?