Görüş Bildir
Haberler
Park Derdine Muhteşem Çözüm!

Park Derdine Muhteşem Çözüm!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük şehirlerdeki araç park etme derdine derman olacak bir uygulama geliyor. Bu hafta beta sürümünden çıkarak yayınlanan San Francisco merkezli Luxe uygulaması, şimdilik sadece San Francisco’da hizmet verse de gelecek vadediyor.

Uygulama basit olarak araç çağırma uygulamaları gibi çalışıyor, tek farkı bu defa “vale” çağırıyorsunuz. Yaklaşık 10 dakika içerisinde yürüyerek veya kaykay gibi araçlarla yanınıza gelen valeler aracınızı sizden alarak Luxe’nin park yerlerine götürüyor. İşiniz bittiğinde de yine uygulama üzerinden aracınızı geri çağırabiliyorsunuz. Üstelik tüm bu işlemler boyunca aracınızı ve valeyi telefonunuzdan takip edebiliyorsunuz.

Elbette ilk akla gelen hırsızlık vakalarına karşı önlem olarak Luxe firması geçmişini incelediği tecrübeli valelerle çalışıyor. Firma ayrıca hizmet verdiği sürece araçlara 1 milyon dolarlık kaza sigortası yapıyor.

Saatlik olarak 5 dolar, günlük olarak da 15 dolar ücreti olan Luxe, aralarında Google’ın da bulunduğu çeşitli yatırım firmalarından 5,5 milyon dolar yatırım almış.

Kaynak: http://jalopnik.com/this-valet-app-mi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0