Görüş Bildir
Haberler
Paris Moda Haftası'ndan Trend Raporu

etiket Paris Moda Haftası'ndan Trend Raporu

Pimood
10.03.2014 - 12:04 Son Güncelleme: 10.03.2014 - 12:49

PARİS MODA HAFTASI’NDAN TREND RAPORU!

Paris Moda Haftası'nın ardından, sokak stillerinde öne çıkan trendleri incelemeye ne dersiniz?

Paris Moda Haftası‘nın başladığı ilk gün Paris’te beğendiğimsokak stillerini sizlerle paylaşmıştım. Bu postum için buraya tıklayın lütfen.:)

Şimdi sizlerle Paris Moda Haftası‘nın ardından tüm hafta boyunca gözüme çarpan, beğendiğim sokak stillerini paylaşacağım. Sokak stillerini incelediğimizde, hangi trendlerin daha çok takip edildiğini ve öne çıktığını da görmüş olacağız.

Kaynak: http://pimood.com/paris-moda-haftasin...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Paris Moda Haftası‘na katılanlara baktığımda, ekose trendinin çok sevildiğini ve sokak modasında çok yer aldığını görüyorum. Ekose desenininhareketliliğini dengelemek için, diğer parçaların düz renk ve basic modellerden seçilmiş olması da gözlerden kaçırılmamalı.

Eğlenceli moda olarak karşımıza çıkan Pop-Art akımı, Paris sokaklarına damgasını vurdu. Renklerin albenisi ve koca koca surat figürlerinin dikkat çekiciliği ile pop-art trendinin gerisinde kalmak mümkün değil. Kıyafetlerin bu ilgi çekici hali bizi de içine alıyor gibi!

Püskül trendi her yerde! Paris sokak modasında püskülleri gözden kaçırmak mümkün değil.  Her parçaya uygulanabilen püsküllerin siz nerdeki halini en çok sevdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paris sokaklarında, kürklerin özellikle etol olarak omuzlara atılmasını sık sık görüyoruz. Soğuğa karşı güçlü bir kalkan görevi gören kürk, kıyafete kattığı alımlı havasıyla giyeni göz alıcı kılıyor.

Baharın en güzel habercilerinden biri olan çiçek desenler, soğuk Paris havasında sokakları ısıtmak için birebirdi. Renkli ve cıvıl cıvıl halleri, baharın bir an önce gelmesini isteyenler için ideal bir seçimdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oversized kabanlar bu yılın öne çıkan trendlerinin başında yer aldı. Pahalı, ucuz, her marka bu kabanlardan üretirken, stiline ayrıcalık katmak isteyenler için ayrıca en renklileri ve en göz alıcı olanları tasarlandı. Artık sadece oversized kaban giymek yeterli olmuyor, bir de onu mutlaka renklendirmek gerekiyor.

Yeni sezonda daha çok göreceğimiz bol pantolon trendi, şimdiden sezona hızlı bir giriş yaptı bile. Paris sokaklarında kısa ve uzun paçalı halleriyle karşımıza çıkan bol pantolonlartrend avcılarının gardroplarındaki yerini aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın