Görüş Bildir
Haberler
Paralel Evrende Nasıl Bir Hayat Yaşadığını Söylüyoruz!

etiket Paralel Evrende Nasıl Bir Hayat Yaşadığını Söylüyoruz!

Şu an yaşadığımız evrende işler istediğin gibi gitmiyor mu? Üzülme, ihtimaller tükenmez. Belki de başka bir paralel evrende hayallerini gerçekleştiriyorsundur!

Öğrenmeye ne dersin?

1. Önce yaşını öğrenelim!

2. Yaşadığın şehri en iyi hangisi tanımlar?

3. Bir insanda hangi özellikler seni en çok etkiler? Hangisine imrenirsin?

4. En kötü özelliğin ne?

5. Hangi filmler seni çok etkiler?

6. Piyango sana çıksa ilk olarak ne yapacaksın?

7. Hadi bize itiraf et: Herkesin içinde bir yara vardır. Sen yaranı nereden aldın?

8. Hangisinde kendini huzurlu, evinde hissederdin?

9. Bir de sana en dehşet şeyleri çağrıştıran mürekkep lekesini seç!

Paralel evrenlerden birinde dünyanın en ünlü yıldızısın!

Bu hayatında komşuların bile ismini tam olarak bilmiyor ama paralel evrenlerden birinde milyonların hayatını etkiliyorsun. Para, güç, şöhret, hepsi var sende! Bu boyutta içine sakladığın o muhteşem ışığını, başka bir hayatta her yere saçıyorsun!

'En azından başka bir hayatta, dünyanın kaymağını yiyorum' diye düşünerek teselli bulabilir ve 'başka bir boyutta bunu başarabiliyorsam, bu hayatımda da başarabilirim' diye gaza gelmelisin. Zira baya ışıltılı bir insansın!

Paralel evrenlerden birinde mafya karısısın!

Bu dünyadaki naif kişiliğinin ve iyi kalbinin yansıması, farklı bir boyutta vahşilik olarak çıkmış! Suça bulaşmışsın! Yoldan çıkmışsın! Ruh eşin gerçek bir kötü ve farklı bir boyutta onunla beraber dehşet saçıyor, tehlikeyi sonuna kadar yaşıyor, adrenaline doyuyorsun. 

Bu dünyadaki sıkıcı hayatından bıktıysan, en azından başka bir boyutta tehlikeli seviyede çok eğlendiğini bilmelisin.

Paralel evrenlerden birinde zalim bir sahibesin!

Bu dünyadaki yumuşak başlı ve tatlış hallerin; paralel evrenlerden birinde zalim, acımasız ve sadist bir karaktere denk düşüyor! Cazibenle herkesi el pençe divan hale düşürüyorsun ve zevk için kalp kırıyorsun!

Bu dünyada seni üzen insanların, başka bir evrende fitil fitil burunlarından getirdiğini bilmelisin ve içini ferah tutmalısın.

Paralel evrenlerden birinde gezginsin!

Bu hayatta vize, pasaport, para, iş güç gibi engellerden dolayı kendini sıkışmış ve hapsolmuş hissediyorsan; paralel bir evrende deli gibi gezdiğini bilmek seni rahatlatsın.

Adeta kıçın yer görmüyor; rüzgarın seni götürdüğü yere gidiyorsun. Bir sürü deneyim ediniyorsun, bilgeleşiyorsun. Besleyip büyüttüğün ruhunun bilgeliğini tüm hayatlarında hissedeceksin!

Paralel evrenlerden birinde çoktan çoluk çocuğa karıştın bile!

Bir sürü çocuğun var; kalbin sevgiyle dolup taşıyor. Sıcacık evin ve o evin asla eksik olmayacak neşeli bir gürültüsü var. Seviyorsun ve seviliyorsun, yıllar boyunca da bu böyle sürecek. Asla yalnız kalmayacaksın. 

Kendini yalnız hissettiğinde, paralel evrenlerden birinde henüz tanışmadığın bir ailenin olduğunu hatırla! Kalbindeki sevgi rezervi, farklı bir boyuttaki sıcacık hayatından kaynaklanıyor. Elbet bir gün bu boyutta da buluşacaksınız.

Paralel evrenlerden birinde, pandasın!

Evet, pandasın!

Bu dünyanın binbir türlü sıkıntısı, iş güç stresi, iki yüzlü çirkin insan ilişkileri ve daha bıktığın pek çok şey; paralel evrendeki hayatında seni rahatsız edemiyor. Çünkü yerlerde yuvarlanıp bambu kemiriyorsun. Keyfine diyecek yok.

Ne zaman şu an yaşadığın bu hayatın tantanasından sıkılırsan, o paralel evrendeki halini düşün. Bir panda olarak nasıl huzurlu, nasıl sülalesi rahat olduğunu... Bu senin tesellin ve ilhamın olsun! Keyif senin işin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1027
521
492
325
135
89
87
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil Öztürk

Pandayım kskdkd

Nur Martinez

Çoluk çocuğa karışmışım peeh

Kurtulus Kandemir

Lan benı adolf hitler yapsaydınız ya gezgin ne qweqeq