Görüş Bildir
Haberler
Para Saçtığı Videolarla Gündeme Gelen Hakan Tek, Belediye Personeli Çıktı

etiket Para Saçtığı Videolarla Gündeme Gelen Hakan Tek, Belediye Personeli Çıktı

Emre Ordu
07.04.2021 - 22:50 Son Güncelleme: 08.04.2021 - 11:37

Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişi, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımların ardından gözaltına alındı. Hakan Tek’in AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi çalışanı olduğu ve asgari ücretin biraz üzerinde maaş aldığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lüks bir aracın içerisinde uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyaya düşen ve şatafatlı hayatı dikkat çeken Kürşat Ayvatoğlu'nun ardından Hakan Tek isimli bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımları yankı uyandırdı.

Detaylar için 👇

Emniyet harekete geçti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve bazı AKP'lilerle fotoğrafı ortaya çıkan Hakan Tek'in sosyal medyada hızla yayılan, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın koruması para saçıyor” paylaşımlarının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Hakan Tek'in Cumhurbaşkanlığı'nda yakın koruma olduğu iddiasının asılsız olduğunu belirterek, Kayseri’deki evinde “kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi” gerekçesiyle gözaltına alındığını bildirdi.

AKP'li belediye çalışanı çıktı

AKP'li belediye çalışanı çıktı

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre, Hakan Tek'in AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Hakan Tek'in Kültür ve Sosyal İşlerde afiş, kitap gibi işlerde çalıştığını belirten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır belediyemizde çalışan Hakan Tek, son 3 yıldır da birimimizde çalışan 150 personelden birisi. Hakan Tek son 12 aydır birimimizde afiş, kitap vb. işler yapıyor. Bundan 1,5 yıl önce de yine dairemizde kitap ve afiş gibi malzemelerin dağıtımını belediyemize ait araçla gerçekleştiriyordu. Maaşı asgari ücretin birazcık üstünde.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Para ve arabalar başkasına ait"

"Para ve arabalar başkasına ait"

Hakan Tek'in sosyal medyada paylaştığı videolarla ilgili de konuşan Özgöncü, “Hakan'ın videoları sosyal medyada paylaşılınca emniyet tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını öğrendim. Emniyette verdiği ifadeye ilişkin bazı bilgiler edindim. Hakan 2020 yılında 60 günlüğüne izne ayrılmıştı. O süreçte telefoncu bir arkadaşına yardıma gidiyormuş, o lüks araçlarla ilgili çektiği videolardaki araçlar arkadaşına ait. Ayrıca para videoları da başkasına ait. Başkasına ait videoları sosyal medya hesabından paylaşmış” açıklamasında bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
248
188
66
10
10
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombuss

Tipe bak. Amınakoduğumun götü

deniz

Beyler 60 gün izine çıkılan bir iş var mı türkiyede yoksa müslümanlara özel hükümet iznimi bu hangi belediye çalışanı 60 gün izne çıkabiliyor ulan allah bile... Devamını Gör

rans

Halk bi kez gördü bunu şimdi hapse atarlarsa hepsi böyle diye düşünecek korkusu sarmıştır nasıl bir telefoncuysa lüx aracı ile konvoya da katılmış :)