Görüş Bildir
Haberler
Papa Francis, Aylan Bebeğin Babasıyla Görüştü

Papa Francis, Aylan Bebeğin Babasıyla Görüştü

Batuhan
08.03.2021 - 10:00

Resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ta bulunan Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Bodrum’da lastik botun batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi’nin babası Abdullah Kurdi ile görüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, Irak ziyaretinin üçüncü gününde, Yunanistan'ın İstanköy adasına şişme botla geçmeye çalışırken annesi ve kardeşi ile birlikte boğularak hayatını kaybeden üç yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi’nin babası Abdullah Kurdi ile görüştü.

"Ağlamaya başladı”

"Ağlamaya başladı”

Yapılan açıklamada Irak’ın Erbil kentinde Pazar günü gerçekleşen ayinin ardından, tercüman aracılığıyla Kurdi ile konuşan Papa’nın, Aylan’ın kaybından ötürü üzgün olduğunu ilettiği belirtildi. Abdullah Kurdi de, “Papa’ya soğuktan ve çocukların içinde bulunduğu durumdan bahsettiğimde ağlamaya başladı” ifadelerini kullandı.Öte yandan Bodrum'da, 2 Eylül 2015'te Yunanistan'a geçmek isterken bindikleri lastik botun batması sonucu Suriyeli 3 yaşındaki Aylan Kurdi'nin yanı sıra ağabeyi ve annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Papa'nın Irakta işi ne? Bunu düşünmek lazım. Aman dini birlik sağlanmasın oralarda diye koşa koşa gelmiş.