Görüş Bildir
Haberler
Palu Ailesi Davasında İlginç İfadeler: 'Meryem'in Cin Olduğunu Söyleyerek Bizi Korkuttu'

etiket Palu Ailesi Davasında İlginç İfadeler: 'Meryem'in Cin Olduğunu Söyleyerek Bizi Korkuttu'

Batuhan
24.06.2019 - 15:45 Son Güncelleme: 24.06.2019 - 16:57

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce, Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Palu ailesinin 6 üyesinin yargılanmasına devam edildi. İkinci duruşmada savunma yapan Hava Palu, 'Tuncer bizi cinlerle korkuttu. Aklımızı her şeyimizi uçurdu. Meryem’e yaptıklarını ‘Bu Meryem değil, Meryem siluetine bürünmüş cin. Bundan kurtulunca Meryem gelecek’ diyerek yapıyordu. Biz de inandık. Her şeyi kendisi yaptı. Bizi kandırdı. Kendisinden şikayetçiyim” dedi ve tahliyesini istedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'da yer alan habere göre, cezaevinde tutuklu bulunan Hava Palu, çocukları İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu, Emine Ustael ve eşi Tuncer Ustael'in yargılanmalarına ikinci duruşmada devam edildi.

'Akıl sağlıkları' yerinde raporu

'Akıl sağlıkları' yerinde raporu

İlk duruşmada, sanık avukatlarının talebi üzerine tutuklu sanıklar için Adli Tıp Kurumu'ndan istenen akıl sağlığı raporu, mahkemeye ulaştı. Duruşmanın başında rapor okunurken, Hava Palu, İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu, Emine Ustael ve Tuncer Ustael'in akli dengesinin yerinde olduğu belirtildi.

Birlikte alkol aldığı şahsa “Meryem bana tecavüz etti” demiş.

Birlikte alkol aldığı şahsa “Meryem bana tecavüz etti” demiş.

Duruşmada ilk olarak Palu ailesinin Körfez sahilinde araç içinde yaşadıkları yıllarda Meryem’in ağaca bağlı olarak gördüğünü iddia eden Mehmet K.’nın dinlenmesi ile başladı. Palu ailesinin kiracısı olan kardeşiyle piknik yapmak için sahile gittikleri esnada ağaca bağlı bir kadın gördüklerini söyleyen Mehmet K., “Ben daha önceden bu aileyi tanımıyordum. Ailenin kiracısı olan kardeşim vasıtası ile tanıdım. Bir gün kardeşimle sahilde piknik yapmaya gittiğimiz sırada Palu ailesinin kaldığı araca 3 metre mesafede bir ağaca bağlı halde kadının olduğunu fark ettik. Daha sonra kardeşim arabanın yanında olan Tuncer’in yanına gidip geldi. Bana aile meselesi olduğunu söyledi oradan. Daha sonra aracın içindeki aile ağaçtaki kadını da alarak oradan ayrıldı. Biz de uzaklaştık. Başka bir gün Tuncer’le birlikte alkol alırken Tuncer bana ‘Meryem ve kaynanam bana iğne yapıp tecavüz etti’ dedi. Bunu deyince bir daha kendisiyle görüşmedim” dedi.

“Bizi cinlerle korkutarak, aklımızı aldı”

“Bizi cinlerle korkutarak, aklımızı aldı”

Tanık ifadesinin ardından söz alan sanık Tuncer Ustael ise suçlamaları reddetti. 

Tuncer’in savunması sonrasında söz alan anne Havva Palu ise her şeyi Tuncer’in yaptığını söyleyerek kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi. Havva Palu, “Tuncer bizi cinlerle korkuttu. Aklımızı her şeyimizi uçurdu. Meryem’e yaptıklarını ‘Bu Meryem değil, Meryem siluetine bürünmüş cin. Bundan kurtulunca Meryem gelecek’ deyip yapıyordu. Biz de inandık. Her şeyi kendisi yaptı. Bizi kandırdı. Kendisinden şikayetçiyim” diye konuşarak tahliye edilmesini talep etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duruşma ertelendi

Duruşma ertelendi

Mahkeme heyeti, Hava Palu'nun savunmasının ardından sonraki duruşmaya baba Harun Palu'nun yeniden zorla getirilmesine, sanıkların dijital materyallerinin iadesine ilişkin talebin hüküm aşamasında tekrar değerlendirilmesine, 6 sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı 17 Eylül'e erteledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
464
169
56
22
16
9
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yusuf Cemil Sarı

Cin sizi görse tövbe eder

Pasif Kullanıcı

Aile de her türlü kötülük mevcut.Cahil psikopatlar sizi.Umarım müebbet yersiniz .

spiritorbs

Canavar bunlar . Kaç defa mübbet vereceklerini mi hesaplıyor mahkeme ?