Görüş Bildir
Haberler
TV
Özledik Cakabo! Mizah Efsanesi Dizi "Tatlı Kaçıklar"ın Unutulmayan Karakterleri

Özledik Cakabo! Mizah Efsanesi Dizi "Tatlı Kaçıklar"ın Unutulmayan Karakterleri

Eda Aytekin
18.06.2017 - 11:32 Son Güncelleme: 28.07.2021 - 12:06

'Eskiden ne kadar da güzel dizilerimiz vardı' diye düşünenlerdenseniz, Tatlı Kaçıklar'ı unutmanız mümkün değil. Zamanına göre yapılmış oldukça kaliteli ve zeki espriler barındıran bu dizinin birçoğumuz müptelasıydık. Belki de bu yüzden dizi 1996'dan 2001'e kadar televizyon hayatına devam etti. Her güzel şeyin bir sonu olduğu için de bitti... Biz de bu dizideki ana karakterleri bir hatırlayalım istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rafet (Mehmet Ali Erbil)

Rafet (Mehmet Ali Erbil)

Efsane karakter Rafet, bir spor foto muhabiriydi hatırlarsanız. Tam bir zıpçıktı ve çapkın olan Rafet'i dünyadaki en doğru kişi olan Mehmet Ali Erbil canlandırmıştı. Dizi boyunca ayrı yaşadığı karısı Aysu'nun gönlünü kazanmak için atmadığı takla kalmadı. Tabii bi yandan da ceviz kırmaya devam etti.

Saffet (Yalçın Menteş)

Saffet (Yalçın Menteş)

Rafet ile tek ortak noktası karısından ayrı olduğu için aynı evi paylaşmak zorunda kalmaları. Rafet ne kadar zıpırsa, Saffet bir o kadar ağır başlı. Lakin ki her zaman kurunun yanında yanan yaş oldu. Biraz da saftolozdu hatırlarsanız.

Aysu (Buket Dereoğlu)

Aysu (Buket Dereoğlu)

Saftolozluğu, güzelliği ve bir türlü affetmediği kocası Rafet ile dizide arzı endam eden karakter. Diğer adı da 'Sus Aysu!' Bazen biraz fazla konuşuyordu çünkü. Sürekli olarak Rafet'i çapkınlık esnasında yakalaması ise şahaneydi.

Serap (Pelin Körmükçü)

Serap (Pelin Körmükçü)

Serap, Aysu'ya göre daha akıllı ve mantıklı bir kadındı. Ama onun da derdi, eski kocası olan Rafet. Barışmamak için Nuh dedi, peygamber demedi. Tam affedeceği sırada da yine araya başka kişiler girdi. Serap karakterini ilk olarak Pelin Körmükçü, daha sonra da Neslihan Yeldan canlandırdı.

Tolgahan (Gürkan Uygun)

Tolgahan (Gürkan Uygun)

Kızların çalıştığı spor salonu sahibi, atletik bireyi hatırladınız mı? Evet, karşınızda Memati'nin gençlik yılları. Aşırı enerjisi ve kızlara olan yakınlığı, Rafet ve Saffet'i sinir ediyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarumar Kırbaç (Dursun Ali Sağırolu)

Tarumar Kırbaç (Dursun Ali Sağırolu)

Dünyanın gelmiş geçmiş en komik mafya babalarından bir tanesi. Dizide kullandığı tamlamalar ise hala daha ezberimizde: Titrek manda, parça pinçik, hörgüçsüz deve, tinerci penguen, otobur leopar ve daha neler neler...

Afitap (Yıldız Kaplan)

Afitap (Yıldız Kaplan)

Güzeller güzeli Afitap, Tarumar Kırbaç'ın sevgilisi oluyor. Daha doğrusu Tarumar'ın seslendiği isimle 'Seksi şempanze'. Kendisi, bir mafya babasını yola getirebilen tek insan.

Dürdane Hanım (İsmet Ay) - Beton Raziye (Erol Günaydın)

Dürdane Hanım (İsmet Ay) - Beton Raziye (Erol Günaydın)

İşte size yıkım ekibi! Bu ikilinin gözü sürekli Rafet ve Saffet'in üstündeydi. Sürekli onlara komplolar düzenliyor ve hiçbir şeyden haberleri yok gibi davranıyorlardı. Dürdane Hanım'ın diğer adı da 'Defol Dürdane'

Cango

Cango

Hayatımıza giren hayvanlardan aklımızda en çok kalanı Cango. Kendi kendine düşündüğü şeyleri balon olarak okuyorduk. Hatta bazen Saffet ve Rafet'ten daha akıllı olduğunu bile gördük. Özledik seni be Cango!

Özleyenler için Tatlı Kaçıklar'ın jeneriği işte burda:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
103
31
16
15
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

O yılları özlüyorum dizileri de değil keşke dönsem.