Görüş Bildir
Haberler
Özgürlükler Şehri Amsterdam'a Işık Tutuyoruz! Seks Tiyatrosundan Gece Hayatına Bütün Çarpıcı Detaylar

Özgürlükler Şehri Amsterdam'a Işık Tutuyoruz! Seks Tiyatrosundan Gece Hayatına Bütün Çarpıcı Detaylar

R.G.
17.11.2020 - 16:17

Herkesin kimliğini özgürce yaşayabildiği, hayatın tadını sonuna kadar çıkarabildiği şehirlerin başında elbette Amsterdam geliyor. İşte çılgın cazibesiyle insanı kendine çeken, Kuzey Hollanda'nın asi çocuğu hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bi' acayip "Coffee shop"lar!

1. Bi' acayip "Coffee shop"lar!

Amsterdam'da bizim ülkemizde yasak olan birçok şey legal. Bunların başında uyuşturucu geliyor. Yasak olmadığı için de alenen uyuşturucu satan yerler var. İşte buralara 'Coffee Shop' deniyor. Buralarda marijuana ve bu maddeyi içeren kekler ve ayrıca değişik mantarlar satılıyor. Ama enteresan bir şekilde birçok coffee shop içerisinde alkol satışı yasak. Bu mekanlara her köşe başında rastlamak mümkün.

2. Red Light District: Seç, beğen, ...!

2. Red Light District: Seç, beğen, ...!

Amsterdam'da aşırı geniş bir alana yayılmış olan Red Light District gece ve seks hayatının kalbi olarak tanımlanabilir. Bu bölgede seks işçiliği yapmak tamamen yasal. Hatta çalışanların hakları devlet tarafından korunuyor, o şekilde. Burada sokakta gezerken vitrinden sizi izleyen ve bir yandan vücudunu sergileyen seks işçilerini izleyebiliyorsunuz. Tabii isterseniz izlemenin ötesine de geçmek serbest. Ödeme yapmak koşuluyla...

3. Müzeler de bir değişik

3. Müzeler de bir değişik

Hollanda'nın en çok ziyaret edilen müzelerinden biri Amsterdam'da bulunuyor. Bu müzenin adı ise 'Seks Müzesi'. Seks ve cinsellik üzerine farklı ögelerin sergilendiği müzede çok yaratıcı ve eğlenceli eserlere rastlamak da mümkün. Müzeye kadınların ve erkeklerin eşit oranda ilgi gösterdiğini de söylemeden geçmeyelim.

4. Tiyatrosu da var!

4. Tiyatrosu da var!

Red Light District olarak bahsettiğimiz bölgede bir de canlı seks tiyatrosu oluyor. Sırayla sahneye çıkan çiftler farklı pozisyonlarda bir sevişme şovu sunuyor. Tabii böyle söyleyince akıllarda bir sürü sap erkeğin olduğu bir ortam canlanabilir. Oysaki durum hiç öyle değil. Medeniyet bakımından aşmış ve cinsel tabu sorununu ortadan kaldırmış Hollandalılar ailecek bile bu şovu izlemeye geliyor.

5. Asla bitmeyen bir gece hayatı

5. Asla bitmeyen bir gece hayatı

Amsterdam temposu hiç düşmeyen bir gece hayatıyla da ünlü. Tabii bunda seks işçiliğinin yasal olmasının etkisi büyük. Ama onun dışında da çok kaliteli ve büyük gece kulüpleri var. Çoğu kişi sabahlara kadar bu mekanlarda eğleniyor. Hatta adamlar gece hayatına o kadar düşkün ki, belediye vatandaşlarının bu saatlerde yaşayabilecekleri sorunları önlemek için nöbetçi belediye başkanı bile çalıştırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir LGBT rüyası

6. Bir LGBT rüyası

Amsterdam eş cinsel evliliğe onay veren ve halkı itibariyle de tamamen LGBT dostu bir şehir. Burada gezerken yol ortasında aşkla öpüşen kadınlar, el ele mutlulukla dolaşan erkekler görebilirsiniz. Günümüzde dünyanın dört bir yanından gelen birçok eş cinsel Amsterdam'da yaşamayı tercih ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
79
43
29
28
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?