Görüş Bildir
Haberler
Özgür Özel: 'Reiste Geri Vites Yok Diyenler Dönüp Dönüp İzlesin'

Özgür Özel: 'Reiste Geri Vites Yok Diyenler Dönüp Dönüp İzlesin'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 'Benim oradaki hitabımın muhatabı Sezen Aksu değildir. Sezen Aksu Türk müziğinin önemli bir ismidir' açıklamasına ilişkin olarak, 'Reiste geri vites yok diyenler dönüp dönüp izlesinler'  ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sanatçı Sezen Aksu beş yıl önce yayınladığı bir şarkısında geçen 'Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e' ifadeleri nedeniyle hedef tahtasına oturtulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtimiz cuma günü camide 'Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir' ifadelerini kullandı. 

Erdoğan dün akşam katıldığı televizyon programında ise bu ifadeleriyle ilgili olarak 'Burada çok açık net bir gerçeği ortaya koymakta fayda var. Benim oradaki hitabımın muhatabı Sezen Aksu değildir. Sezen Aksu Türk müziğinin önemli bir ismidir' dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erdoğan'ın bu çıkışını 'geri adım' olarak yorumladı. Özel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Cümle alem biliyor ki camideki o sözleri Sezen Aksu için söyledin. Ertesi gün basında yer almasın diye İletişim Başkanlığı kendini paraladı... Şimdi: (R) Şimdi: Geri Vites (R)eiste geri vites yok diyenler dönüp dönüp izlesinler'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akın

Saplaa Özgür abi. Seçimlere kadar bu şekilde günlük hayatta saplayın. Umarım ki seçimlerden sonra da kodeste saplayacaklar. Buna ve tüm ailesine, suç ortakla... Devamını Gör