Görüş Bildir
Haberler
Özgür Demirtaş Hükümete Yalvardı: 'Artık Hata Yapmayın'

Özgür Demirtaş Hükümete Yalvardı: 'Artık Hata Yapmayın'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faizle ilgili ekonomi politikalarının devam edeceğini açıklamasının ardından dövizdeki yükseliş devam ederken Ekonomist Prof. Özgür Demirtaş’tan uyarı üstüne uyarı geldi. Demirtaş yetkililere seslenerek, “Size Yalvarıyorum artık hata yapmayın” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada Türkiye’nin ekonomik anlamda bir kurtuluş savaşı verdiğini ve bu savaşı kazanacağını söylemişti.

Dövizdeki yükseliş dün Erdoğan’ın konuşmasının sonra bugün gün içerisinde de devam etti. Her yeni saatte dolar rekor tazeledi.

Yaşanan bu kötü gidişata dikkat çekmek isteyen Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş adeta yalvardı. Sosyal medya hesabından izlenen ekonomi politikasının ne kadar yanlış olduğunu vurgulayan Demirtaş, “Size Yalvarıyorum artık hata yapmayın. Faiz düşünce Enflasyon PATLAR. Faiz kendiliğinden değil de EMİRLE düşünce: Dolar, Euro, Altın, Emlak, Arsa, Her türlü Mal fiyatı FIRLAR. Öyle olunca bunları elinde tutan Zenginler daha ZENGİN, malı mülkü olmayan fakirler daha FAKİR olur” ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın paylaşımı 📌

Demirtaş'ın paylaşımı 📌
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
25
8
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
brc

adam kahrından ölecek

Bozkurt

Seçim yatırımı olabilir. AKPutperest yazarlara göre Erdoğan yoksul kesimden oy alıyormuş. Bu demek oluyor ki yoksul sayısı artarsa AKP'nin oy oranı da artar.... Devamını Gör

rcpbyrm

sabah evden çıkarken ki cebimde 100 tl vardı , acaba şu an ki değeri ne kadar düştü ?