Görüş Bildir
Haberler
Özgü Kaya Kimdir? Özgü Kaya Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim?

Özgü Kaya Kimdir? Özgü Kaya Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim?

dila bahar
13.10.2021 - 19:29

Çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Özgü Kaya, son günlerde magazin gündeminde hayatı ile ilgili merak edilenlerle yer buluyor. Pek çok kişi Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli ve sevgilisi kim gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Özgü Kaya ile ilgili merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Serdar Şanal ile ilişkisiyle gündeme gelen Özgü Kaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Özgü Kaya kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorularla araştırılıyor. Özgü Kaya oynadığı diziler ve rol aldığı filmler haberimizde.

Özgü Kaya Kimdir?

Özgü Kaya Kimdir?

17 Haziran 1996 doğumlu olan Özgü Kaya İstanbul’da doğmuştur. Memleketi uşak Eşmed’dir. İstanbul Üniversitedi Devlet Konservatuarı’nda eğitimine devam etmektedir. İlk yer aldığı dizi 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane dizisidir. Dizide canlandırdığı Sibel Yılmaz isimli karakter ile adını duyuran Özgü Kaya, suanda Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizide Sevda karakterine hayat vermektedir. 1,68 boyunda olan oyuncunun burcu ikizlerdir. Özgü Kaya; Kimse Bilmez, Mehmetçik Kut'ül Amare ve Adı Efsane yapımlarında yer almıştır.

Özgü Kaya’nın Sevgilisi Kimdir?

Özgü Kaya’nın Sevgilisi Kimdir?

Özgü Kaya kendisi gibi oyuncu Burak Serdar Şanal ile bir senedir ilişki yaşamaktadır. Birlikte güzel giden ilişkileri olan çift evlenmeyi düşünmediklerini dile getirdi.

Özgü Kaya Rol Aldığı Yapımlar?

Özgü Kaya Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2017Adı Efsane(Sibel Yılmaz)

  • 2018-2019Mehmetçik Kut'ül Amare / Mehmetçik Kutlu Zafer(Zeynep)

  • 2019Kimse Bilmez (Sevda Eğilmez)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın