Görüş Bildir
Haberler
Özgecan'ın Babası: 'Çözüm İdam Değil'

Özgecan'ın Babası: 'Çözüm İdam Değil'

Caner
22.02.2015 - 12:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan, kızı üzerinden idamın tartışılmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek 'Çözüm idam değil.' dedi.

Hürriyet Pazar'dan Ayşe Arman'a konuşan acılı baba, küçük kelebeğin kanat çırpışının on binlerce ötede bir kasırga oluşturması gibi Özge olayının da bu ülkede bir sürü şeyi değiştirebileceğini ifade etti. Aslan, 'Benim kalbime ateş düştü, ben yandım. Evet ilahi adalet tecelli edecek, buna da inanıyorum. Ama çözüm idam değil. İdam caydırıcı olabilir belki ama benim kızım üzerinden tartışılması da beni rahatsız ediyor.' diye konuştu.

Yaşadıkları acıya rağmen akıllarının başlarında olduğunu kaydeden baba Aslan, 'İyi bir insan olmak için çabaladım. Benimki bir iddia değildi, 30 yıllık bir çaba. Bu uğurda 30 yıldır uğraş veriyorum. Egomu mümkün mertebe sıfırlayabilmeye çalışıyorum. Egomun beslendiği bütün kanalları zayıflatmak için uğraşıyorum. Ama tabii bu söylediklerim kolay olmuyor. İnsan değişmek istese bile değişemiyor. Değişimin nasıl olacağını anlaması bile 15-20 yılını alıyor.' şeklinde konuştu.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0