Görüş Bildir
Haberler
Özgecan Aslan Parkı'ndaki Heykeller 'Müstehcen' Bulunduğu İçin mi Kaldırıldı?

Özgecan Aslan Parkı'ndaki Heykeller 'Müstehcen' Bulunduğu İçin mi Kaldırıldı?

Ulaş
08.03.2016 - 17:25

Muğla Fethiye'de belediye tarafından yaptırılan Özgecan Aslan Parkı'ndaki 4 balerin heykeli, kaldırıldı. Heykellerin müstehcen olduğu için kaldırıldığı iddiaları ortaya atılırken, Fethiye Belediyesi yetkilileri Özgecan Anıtı'nı gölgelediği gerekçesiyle kaldırıldığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen yıl 11 Şubat’ta eve gitmek için bindiği dolmuşun şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın adı, Fethiye Belediyesi tarafından 2. Etap SahilBandı’nda yapımı devam eden parka verildi.

Kadına şiddetin sembollerle anlatıldığı, başının üzerinden anka kuşu havalanan kadın figürünün yer aldığı 5 metre boyunda Özgecan Aslan Anıtı’nın da bulunduğu parka dün saat 15.00 sıralarında polyesterden yapılma 4 balerin heykeli belediye ekipleri tarafından yerleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok kişinin balerin heykelleriyle fotoğraf çektirip sosyal medyada yayınlaması üzerine heykeller birkaç saat sonra vinçle kaldırıldı.

Heykellerin müstehcen olduğu için kaldırıldığı iddiaları ortaya atılırken Fethiye Belediyesi yetkilileri ise Özgecan Anıtı’nı gölgelediği gerekçesiyle kaldırıldığını açıkladı.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
31
27
21
5
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melih Işık

tecavüzcünün heykelini dikin sizin fıtratınıza o yakışır

sinan

ulan yüzde 70i şeriatçı ülkede bu heykelin kaldırılmasına hala niye şaşılıyor ben onu anlamıyorum bu millet yobaz amınakoyim kabul edin bunu artık her boka ş... Devamını Gör

Ne farkeder

O heykelin kaldırılma nedeni açıkca ortada.artık geri kafaliligin doruklarindayiz.allah akıl fikir versin