Görüş Bildir
Haberler
Özel Kadın; Sen Beyaz Şarap mı, Kırmızı mı, Yoksa Rose musun?

etiket Özel Kadın; Sen Beyaz Şarap mı, Kırmızı mı, Yoksa Rose musun?

Şeboş
05.12.2016 - 12:01

Gözlerinin altındaki gölgeler seni ele veriyor,  ne hatıralar yatıyor o gölgelerde bilir misin sen? Şarap gibi kadınsın beee; yıllara meydan okumanın yanında mahzende yıllanmış şarap gibi olmanın sebebi budur. Tadında, tuzunda, çizgilerinde bir yerine oturmuşluk, kendinden emin olma yatar, çünkü her zerrem birbirinden güzel olmuştur, demlenmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha başlamadan işin mutfağına inelim mi, hangi üzüm görseli sende tablo etkisi yarattı?

2. Şarap buruktur, tatlıdır, isteğe göre ılıktır peki şarap yudumlarken sen?

3. Marka veya moda takip eder misin?

3. Marka veya moda takip eder misin?

4. Yaşın başını almışsın,saçlarına aklar düşmüş, ilerki yaşlarda tercih edeceğin saç rengi hangisi olurdu?

5. Yağmura karşı tutumun nasıl olur;)?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kuru meyvelerle aran nasıldır?

6. Kuru meyvelerle aran nasıldır?

7. Daha çok pantolon mu etek mi giyersin?

7. Daha çok pantolon mu etek mi giyersin?

8. Evet son olarak soruyoruz. Sen uykunda nasıl görünüyorsun?

8. Evet son olarak soruyoruz. Sen uykunda nasıl görünüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kırmızı Şarapsın!

Kırmızı Şarapsın!

Kırmızı şarap üretiminde kabuklar özellikle bir süre şıra ile birlikte bekletilir ki kabukların rengi ve tadı şıraya karışır, degütasyon yani tadım noktasında son bulur. Bu aşamaya gelene kadar ezildikçe bağ bozumundaki acıları çıkar ortaya, acıları vuku buldukça rengini salar kan gibi ılık ve acı. Kırmızı şarap gibi kadınsın acılarınla olgunlaşmış, tecrübenle beslemişsin yaşadıklarını. Sonunda  kırmızı şarabın ağızda bıraktığı burukluk tadına, ateşi anımsatan o renk ise dudaklarına yansımış. İşveli, kadınsı kendinden emin oluşlar bundandır işte, rengim bellidir benim diyorsun... Yıllanmış şarap kadınım benim…

Beyaz Şarapsın!

Beyaz Şarapsın!

Beyaz şarap yapımında üzümler sıkılırken, üzümün nazikçe sıkılarak kabukların renginin şaraba geçmesine engel olunur. Üzüm bağlarından saplarıyla toplanan habbelerin ezildikçe çıkarttığı ses kadar mağrur, ağır, tadına doyun olmaz bir beyaz şarap kadınısın.  Degüstasyon tadım demektir. Görsel, kokusal ve tatsal olarak şarabın incelenmesidir, tıpkı senin gibi, senin erkeğin tüm bu özellikleri sende bulmalıdır, kadınsal gücünle beyaz şarabın ağızda bıraktığı aromamsı o tat dudaklarında, o ışıltı ise teninde kendini bulur.  Seni yaşayan anlar be kadın sen rengini her zaman saklıyorsun keşfedilmeyi bekleyen bir güzelliksin. Kadehe yansıyan o ışıltı gibidir senin tenin, yakamoz gibi parlak bir kadınsın sen.

Rose ( Pembe ) kadınısın!

Rose ( Pembe ) kadınısın!

Pembe şarap yapımında üzümler ne az, ne çok bekletilir kabuklarıyla ortaya çıkan renk pembedir bu sebeple. Her zaman ayarında mıdır tutumların? Bir sonraki adımı düşünenlerdensin, uyurken bile sabah nasıl pozisyonda uyanacağını hesap ederek yatıyorsun. Etek boyların kontrol altında senin, ne kısa ne uzun ama her zaman seksi bir kadınsın sen. Ulaşılması biraz zorsun kabul ama tutunan bir daha kopamıyor senden, kararlı kadın! Ortamına göre davranıyorsun asla açık vermiyor ve kolay kolay güvenmiyorsun kimseye, önce karşındakinin tepkilerini kontrol altına alıyor sonra açılıyorsun ona, ne kırmızı ne beyaz uçuk bir pembe şarabısın sen, senin bir tık üstün 'blush' tır. Aslında biraz zorsun, herkese kendini açmayan kadın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
540
250
92
59
24
21
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

Kırmızı Şarapsın! sarap falanda icmem gerci

Why

Ne kadar güzel sözler bunlar bayılıcam😍

Nur Kızıl

Tam editöre saydıracaktım da üye içeriğiymiş. Bilgilendirelim o halde: Rose "Roz" diye okunmaz, "Roze" diye okunur, çünkü Fransızcadan dilimize geçmiştir (Ro... Devamını Gör