Görüş Bildir
Haberler
Özel Hayatı Programdakinden Daha Zorlu: Müge Anlı'nın Sır Gibi Sakladığı Kızı ve 2 Kez Boşandığı Eski Eşi

etiket Özel Hayatı Programdakinden Daha Zorlu: Müge Anlı'nın Sır Gibi Sakladığı Kızı ve 2 Kez Boşandığı Eski Eşi

R.G.
23.06.2021 - 11:52

Araştırmacı gazeteci ve televizyon programı sunucusu Müge Anlı, özel hayatını basından ve hayranlarından sır gibi saklıyor. Müge Anlı ile ilgili en büyük merak konusu ise evliliği ve kızı. Kaç kez evlendi, boşanma sebepleri nelerdi, kızı şu anda neler yapıyor? Ünlü isimle ilgili çok özel bilgileri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müge Anlı'nın ilk evliliği.

Müge Anlı'nın ilk evliliği.

Müge Anlı, o zamanlar magazin müdürü olan Burhan Akdağ ile Kanal 6'da çalıştığı sırada tanışıyor. Anlı ile ilişkileri başladığı sırada evli ve çocuk sahibi olan Akdağ, hayatını ünlü sunucu ile geçirmek istediğine karar verip ilk eşinden boşanıyor ve ikili 1993 yılında evleniyor.

Sır gibi sakladığı kızı...

Sır gibi sakladığı kızı...

2002 yılında çiftin Lidya adındaki kızları dünyaya geliyor. Müge Anlı kızını, doğumundan bugüne medyadan uzak tuttuğu için hayranlarının Lidya hakkında çok az bilgisi var. Lidya hakkında öğrenebildiklerimiz sadece İstanbul doğumlu olduğu, boyunun 1.62 kilosunun 45 olduğu ve geçtiğimiz yıl liseden mezun olup üniversite sınavlarına girdiği.

Neden boşandılar?

Neden boşandılar?

Müge Anlı'nın kariyerinde yükselmeye başladığı dönemde Burhan Akdağ'ın kariyeri düşüşe geçiyor ve bu durum çift arasında tartışmalara ve geçimsizliğe neden oluyor. Bu tartışmalardan birinde Müge Anlı boşanmak istediğini dile getirince Akdağ gurur yaparak tartışmanın hemen ertesi günü boşanma davası açıyor ve çift hızlı bir şekilde boşanıyor.

Anlı'nın 2. evliliği yine Akdağ ile!

Anlı'nın 2. evliliği yine Akdağ ile!

Çift boşanma sonrası tekrar bir araya geliyor, eski evlilik tarihlerinde 2. kez evleniyorlar.

Çift ikinci kez boşanıyor ancak bu kez suçlamalar ağır.

Çift ikinci kez boşanıyor ancak bu kez suçlamalar ağır.

Evlendikten kısa süre sonra eski tartışmalar şiddetlenerek kavga şeklini alıyor. İkinci boşanma davasını açan taraf Müge Anlı oluyor ve Akdağ'ı kendisine şiddet uygulamakla suçlayarak Akdağ hakkında şikayette bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lidya babasını çok uzun zaman göremiyor.

Lidya babasını çok uzun zaman göremiyor.

Mahkeme yapılan suçlamaları göz önüne alarak Lidya Müge Akdağ'ın velayetini annesi Müge Anlı'ya veriyor. Ünlü sunucu kızı Lidya'nın, babası ile görüşmesine uzun yıllar izin vermiyor.

Burhan Akdağ'ın kızı için yazdığı kitap...

Burhan Akdağ'ın kızı için yazdığı kitap...

Burhan Akdağ kızına duyduğu özlemi anlatmak için 'Koynumdaki Yılan' isimli kitabı yazıyor ve yaşananları kendi gözünden anlatıyor. Kitabın adının ne kadar manidar olduğuna dikkat çekmemize gerek yok sanırım.

Kavgaları hala sürüyor.

Kavgaları hala sürüyor.

Anlı geçtiğimiz yıl koronavirüs tedbirleri nedeniyle televizyon programına ara verdiğini duyuruyor ve bu duyurunun hemen ardından Akdağ şok edici bir iddia ile gündeme oturuyor. Anlı'nın programa ara verme sebebinin evli bir adamdan hamile olması olduğunu öne süren Akdağ'ı avukatı aracılığıyla yalanlayan Anlı, tekrar mahkemelik oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
357
163
73
70
65
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lilithtrinity

başarılı kadını çekemeyen erkek profili gördüm ben

ersaglamnihat

Bomboş bir feminik profili gördüm ben de.

Veysel Kevük

Vay arkadaş! Ne güzeldi demi millete ahlak konusunda ahkam kesmek. Üstten üstten konuşmak.

Sena Atabey

Adam çok kötü biri ya öyle böyle değil

Mehmet Zeki Ergün

tanıyor musun adamı nerden biliyordun