Görüş Bildir
Haberler
Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Kavgası: Pişman Değilim, Yine Olsa Yine Yaparım!

Özcan Deniz Ve Feyza Aktan Kavgası: Pişman Değilim, Yine Olsa Yine Yaparım!

dila bahar
23.10.2021 - 11:34

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan 2 yıl önce çekişmeli bir dava sonucunda boşandı. İkilinin şimdilerde ise velayet davası devam ediyor. Feyza Aktan’ın açtığı davanın dördüncü duruşması görüldü. Davada 3 farklı tanık dinlendi ve dava 14 Aralık 2021’e ertelendi. Gerçekleşen mahkemenin ardından Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’e tokat attığı ve saldırdığı görüntüler ortaya çıktı. Çift yaşanan kavga sonrası karşı karşıya gelirken, Feyza Aktan olay açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Magazin gündeminde Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan'ın kavgası var. Daha önce iddia olarak kalan haberler, dün yayınlanan görüntülerle kanıtlanmış oldu. Özcan Deniz ile Feyza Altın neden kavga etti? İşte ayrıntılar..

Kavganın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

2018 yılında evlenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, olaylı bir şekilde boşanmıştı. Şimdi ise çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelen ve Özcan Deniz ve Feyza Aktan, oğulları için mahkemeye karşısındalar. Dördüncü duruşması biten davanın ardından, Aktan’ın Özcan Deniz’e saldırdığı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Aktan’ın Deniz’e tokat attığı ve kıyafetini parçaladığı görülüyor. İddialara göre; Özcan Deniz, 15 Eylül günü oğlunun okula gitmediğini öğreniyor ve soluğu eski eşi Feyza Aktan’ın evinde alıyor. Deniz’in eve gitmesinden bir süre sonra, ikili evin kapısının önünde tartışmaya başlıyor, Aktan, Deniz’e tokat atarak kıyafetini parçaladıktan sonra, Deniz, karakola giderek Aktan’dan şikayetçi oluyor. İkilinin tartışma anları ise sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Feyza Aktan: Pişman Değilim!

Feyza Aktan: Pişman Değilim!

Çıkan görüntüleri üzerine açıklama yapan Feyza Aktan, 'Uzun süredir zorlu bir süreçten geçiyorum. Medyaya servis edilen görüntüler de yaşananlardan hiç pişman olmamakla beraber asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu. Yaşadığım süreçlerle ilgili yakın bir zamanda açıklama yapacağım. Sevgiler...' dedi.

1 Yıl 6 Ay’a Kadar Hapis Cezası…

1 Yıl 6 Ay’a Kadar Hapis Cezası…

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis işlemi ile yargılandığı davada geçtiğimiz ay hakim karşısına çıktı. Deniz suçlamaları reddederek 'Velayet davasında beni zor duruma sokmak için bunları yapmaktadır. Boşanma davasını ben açtım. Şiddet görmüş bir kadın olarak boşanma davası açmadı' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın