Görüş Bildir
Haberler
Özcan Deniz Eski Eşi Feyza Aktan'dan Tekme Tokat Dayak Yedi! Kıyafetlerini Parçaladı...

Özcan Deniz Eski Eşi Feyza Aktan'dan Tekme Tokat Dayak Yedi! Kıyafetlerini Parçaladı...

Özcan Deniz ile olaylı şekilde ayrıldığı eşi Feyza Aktan yine birbirine girdi. Şarkıcı Özcan Deniz, çocuğunu görmek için gittiği eski eşinin evinde tartışma yaşadı. Tartışma sırasında eski eşinden tokat yiyen ünlü şarkıcının bir de kıyafetleri parçalandı. Olayla ilgili şikayetçi olan şarkıcı Özcan Deniz'in ihbarı sonrası soruşturma başlatıldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki sular durulmuyor. En son Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz eski eşlerini birlikte yaşamaya mecbur bıraktı. İki eski elti anlaşamasa da aynı villada yaşaması uzun süre gündem olmuştu.

Çocuğun Okulundan Arandı

Çocuğun Okulundan Arandı

Taraflar arasında yeni kriz gündeme geldi. İddiaya göre Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı. Okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi. Bunun üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz, oğlunun halen pijamalarla olduğunu gördü. İkili arasında tartışma yaşandı.

Tokat Atıp Kıyafetlerini Parçaladı

Tokat Atıp Kıyafetlerini Parçaladı

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, Özcan Deniz'in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Önce eski eşine tokat atan genç kadın, ardından Deniz'in kıyafetlerini parçaladı.

Arbedede Çocuğun Kafası Kapıya Çarptı

Arbedede Çocuğun Kafası Kapıya Çarptı

Evden çıkarak kendisine gelmek isteyen oğlunu ise kolundan tutarak çektiği sırada yine iddiaya göre küçük çocuk kafasını kapıya çarptı. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan'ın da kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

ünlüyseniz ünsüz biriyle evlenip rezil etmeyin. o dünya başka bir dünya. O hayatı kaldıramadıgını bile bile üstüne gitmeye devam ediyorsunuz. İnsan 7 de... Devamını Gör