Görüş Bildir
Haberler
Ozan Tufan: 'Gece Yatmadan Önce Şampiyonluğu Hayal Ediyorum'

Ozan Tufan: 'Gece Yatmadan Önce Şampiyonluğu Hayal Ediyorum'

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada şampiyonluğu çok istediklerini belirterek, 'Volkan ağabey bazen şampiyonluktan ve Bağdat Caddesi’ndeki kutlamalardan bahsediyor. Gece yatmadan önce onları hayal ediyorum, düşünüyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe ve milli takımın orta saha oyuncusu Ozan Tufan, ligde geride kalan maçları kazanarak şampiyon olacaklarına inandığını belirtti.

Milli takım kampından dönen Ozan Tufan, FB TV’ye açıklamalarda bulunarak; 'Milli takımda güzel bir kamp dönemi geçirdik ve iki galibiyet aldık. Ülkemiz adına da sevindirici galibiyetlerdi. Avrupa Şampiyonası öncesi takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik” dedi.

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası grup maçlarında İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan’la oynayacakları maçlara da değinen milli oyuncu, “Gruptan çıkmak istiyoruz. Avrupa Şampiyonası’nda milli takım olarak iyi bir yere gelmek istiyoruz. Öncesinde 3 tane çok önemli maçımız var, onları geçmemiz lazım. Zor bir gruptayız ama, 13 maçtır yenilmeyen ve güçlü bir milli takım var. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıp, o maçlara çıkıp Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor karşısında iyi bir oyunla galip ayrılmak istediklerini dile getiren başarılı orta saha oyuncusu, “Milli takım maçları şu an için artık geride kaldı. Şimdi Fenerbahçe ve şampiyonluk için elimizden gelenin en iyisini yapmaya uğraşacağız. Osmanlıspor da zor bir ekip. Onların da Avrupa hedefleri var. Şampiyon olmamız gereken bir yıl, takım olarak şampiyonluğu istiyoruz. Osmanlıspor maçında iyi bir oyunla taraftarlarımızı memnun etmeye çalışacağız” diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonluğu hayal ettiğini söyleyen Ozan Tufan, “Şampiyonluğu istiyoruz. Kendi açımdan da burada ilk senemde şampiyonluğu yaşamak istiyorum. Volkan ağabey bazen şampiyonluktan ve Bağdat Caddesi’ndeki kutlamalardan bahsediyor. Gece yatmadan önce onları hayal ediyorum, düşünüyorum. Çok güzel duygu olduğunu hissedebiliyorum ama tabi ki yaşamadan anlatamam. O duyguları bende yaşamak istiyorum. İnşallah Osmanlıspor maçını en iyi şekilde geçip, diğer maçlarımızı da kazanırız. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın