Görüş Bildir
Haberler
Oyuncuların dergisi, LeaderGamer Magazin AppStore'da!

Oyuncuların dergisi, LeaderGamer Magazin AppStore'da!

LeaderGamer
05.08.2014 - 15:21 Son Güncelleme: 26.08.2014 - 13:37

Bilgisayarlar, telefonlar, akıllı telefonlar derken artık mobil platform, hatta teknoloji platformunun neredeyse tamamı tabletlerin eline geçmiş durumda. Hal böyle olunca da yerel içerikler de tablet platformları için geliştirilmek, üretilmek isteniyor. Bu bahsettiğimiz yeni ve yerel oluşumlardan bir tanesi ise bizim, yani LeaderGamer’ın dergi uygulaması olan LeaderGamer Magazin.

2009 senesi içerisinde yayın hayatımıza başladık ve uzun süredir de yeni bir dergi projesi üzerinde çalışıyorduk. Geçtiğimiz Temmuz ayında da dergimiz olan LeaderGamer Magazin’in ilk sayısını iOS platformu için yayına sunduk. 43 sayfalık oldukça dolu ve çeşitli içerik ile yayına sunduğumuz LeaderGamer Magazin’in ilk sayısı okuyucuları tarafından oldukça sevilmişti. 

LeaderGamer olarak dergimiz olan LeaderGamer Magazin’in Ağustos sayısını da bugün iOS platformu için yayına sunduk. Homefront: The Revolution’ı kapak konusu olarak alan LeaderGamer Magazin’in içerisinde oldukça büyük bir merak ile beklenen The Witcher 3: Wild Hunt, Far Cry 4 ve Call of Duty: Advanced Warfare gibi oyunların ön incelemeleri de bulunuyor. Assassin’s Creed: Unity’yi dosya konusu olarak aldığımız dergimizde Sniper Elite III, Destiny ve Grid Autosport gibi popüler oyunların da incelemesi bulunuyor. Tabii ki dergimizde sinemaseverleri de unutmadık ve sizler için Game of Thrones’un 4. sezonunu inceledik. Tüm bunların yanında FIFA 15 ile birlikte değişecek olan şeyleri sizler için bir rehber haline getirirken, Serhat Ayan ve Cem Kıvırcık’dan da oldukça güzel makaleleri sizlere sunduk. 

Bu kadar içerik okurlarımıza yetmez diye düşünerek LeaderGamer Magazin’in Ağustos sayısına bir de oyunların çıkış tarihlerini, platformlarını detaylı olarak görebileceğiniz bir takvim ve geçtiğimiz ay oyun ve teknoloji dünyasında yaşanan önemli olayları derlediğimiz bir bölüm hazırladık. Sony’den Mustafa Yiğit ile yaptığımız küçük bir röportaj ve Turkcell SuperOnline’dan Murat Erkan’ın Watch Dogs incelemesi ise cabası.

LeaderGamer Magazin’inin Ağustos ayında bir de sizlere sunacağımız küçük bir sürprizimiz var. Sizler için Nvidia ile anlaşma sağladık ve dergimizin Ağustos sayısında yapmış olduğumuz bir yarışma ile birlikte 1 kişiye Nvidia GTX 760, 5 kişiye Watch Dogs ve 10 kişiye de $150 değerinde F2P oyun içi kredi hediye edeceğiz. 

Profesyonel bir şekilde hazırladığımız ve  internaktif bir içeriğe sahip olan LeaderGamer Magazin, siz okurlarımıza en iyi hizmeti ve en iyi dergi deneyimini sunuyor.  Oyun, teknoloji hatta sinema dallarına meraklı bir yapınız varsa LeaderGamer Magazin’i kaçırmamalısınız.

Dergimize leadergamer.com.tr/ios adresinden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Kaynak: http://leadergamer.com.tr/ios
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0