Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Çetin Altay Acı Haberle Yıkıldı! Çetin Altay Kimdir?

Oyuncu Çetin Altay Acı Haberle Yıkıldı! Çetin Altay Kimdir?

Hacer Tonay
25.11.2021 - 14:31

Birçok yapımda rol alan başarılı oyuncu Çetin Altay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla acı gününü sevenleriyle paylaştı. Yaptığı paylaşımda annesini kaybettiğini duyuran oyuncu çok üzgün olduğunu dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok filmde rol alan başarılı oyuncu Çetin Altay, 'Oflu Hoca'nın Şifresi', 'Sümela'nın Şifresi', 'Bana Bir Soygun Yaz' gibi filmlerle tanınıyor. Çetin Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine acı haberi duyurdu. Paylaşımda annesini kaybettiğini açıklayan oyuncu annesine duyduğu acıyı anlattı.

Yaptığı paylaşımda duyduğu üzüntüyü dile getiren Altay, 'hayatın en gerçeği olan ölüm bizi şimdilik ayırdı annem' mesajını yazdı.

Çetin Altay, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çok üzgünüm annem… Yoksun artık ve bir daha olmayacağını bilmek o kadar acıtıyor ki canımı… Çok başka bir duyguymuş artık bir daha olmayacağına alışmaya çalışmak ve bir daha istesem de tartışamayacağımızı bilmek en çok da bu dokundu bana! Meğer o çok darlandığımı zannettiğim tartışmalar ne güzelmiş de kıymetini bilememişim cehaletimden… Öyleymiş gerçekten şimdi anladım ama çok geç… Seni bilerek hiç üzmedim ama bilmeyerek, istemeyerek üzdüğüm her an için çok özür dilerim. Yattığın yer nur dolsun mekanın cennet olsun. Allah gani gani rahmet eylesin… Hayatın en gerçeği olan ölüm bizi şimdilik ayırdı annem ama şimdilik. Seni çok seviyorum. Annem gerçekten çok canım yandı çok”

Çetin Altay Kimdir?

Çetin Altay Kimdir?

Çetin Altay, rol aldığı dizi ve filmlerde Karadeniz tiplemeleriyle tanınıyor. Çetin Altay, çeşitli sinema filmi ve televizyon dizilerinde rol aldı. Çetin Altay’ın tanınırlığını artıran dizilerden birisi de ‘Emret Komutanım’ olmuştur. Bir döneme damga vuran ‘Emret Komutanım’ adlı dizide ‘İdris Fındıkoğlu’ karakterini canlandırmıştı.

1 Ocak 1977 yılında İstanbul’da doğan oyuncu, aslen Trabzonludur. Oyunculuk yapmakta ve Sihirli Anahtar ajansı ile birlikte çalışmaktadır. Oyunculuk hayatında birçok dizi ve filmde rol oynamıştır. ‘Oflu Hoca'nın Şifresi’, ‘Moskova'nın Şifresi: Temel’, ‘Altındağlı’, ‘Bana Bir Soygun Yaz’, ‘Sümela'nın Şifresi: Temel’ rol aldığı yapıtlarda rol almıştır.

Uzun bir dönem Leman Dergisi’nde senaristlik yaptı. Oyunculuğa ise; tiyatroda tek kişilik gösteri olan stand-up gösterileri ile başladı. Daha sonra bir tiyatro grubu kurarak doğaçlama oyunlar sergilemeye başladı. Bu oyunlardan sonra da birçok tiyatro oyununda yer aldı.

Leman Dergisi’nden sonra tek başına bir sitcom yazdı. İnternet sitesi olan Mynet’te klipler ve diziler ile dalga geçen videolar çekti. İlk sanal ortamdaki sitcom’u orada yaptı. Bu iş bittikten sonra da Ömer Faruk Sorak ile fındık reklamı çekti. Reklam filmindeki performansından dolayı Mustafa Altıoklar’dan dizi teklifi geldi. “Emret Komutanım” dizisinde oynamaya başladı.

Çetin Altay, çeşitli Sinema filmi ve televizyon dizilerinde rol aldı. 2005 – 2007 yılları arasında “Emret Komutanım” adlı dizide 'İdris Fındıkoğlu' karakterini canlandırmıştır.

2015 yılının Kasım ayında vizyona giren, Cem Yılmaz'ın hem yazıp hem yönettiği dördüncü filmi olan “Ali Baba ve 7 Cüceler” adlı sinema filminde Cem Yılmaz ve Zafer Algöz ile başrolde oynarken filmde Irina Ivkina, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin de rol almıştır

Günümüzde ise 13 Mayıs'ta vizyona girmiş olan 'Oflu Hoca'nın Şifresi 2' adlı filmde başrol olarak oynamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu Çetin Altay üç yıllık nişanlısı Gamze Kaçmaz'la 2017 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin 2018 yılında dünyaya gelen bir kızları var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın