Görüş Bildir
Haberler
Oyun Tutkunların Çıkmasını Dört Gözle Bekledikleri 10 Harika Oyun

Oyun Tutkunların Çıkmasını Dört Gözle Bekledikleri 10 Harika Oyun

Mia Zona
24.06.2021 - 15:20 Son Güncelleme: 25.06.2021 - 10:50

Oyun oynamayı çok seviyoruz ama bazı oyunları oynamanın zevki bambaşka! Dört gözle beklediğimiz, beklentileri yükselten birkaç oyun var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Horizon Forbidden West

1. Horizon Forbidden West

PlayStation 4 ve 5'te oynamak için sabırsızlıkla beklenen ve Horizon Zero Dawn'ın devamı niteliğindeki Horizon Forbidden West'in ne zaman çıkacağı henüz tam olarak belli değil ama 2021'in ikinci yarısında çıkacağı söyleniyor. Kıyametten sonra dünyanın aldığı yeni hal, makinelerle savaş, büyüleyici ve keşfedilmeyi bekleyen uzak diyarlar ve tabii bir de oyunun yaşattığı görsel şölen...

2. Halo Infinite

2. Halo Infinite

Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'de oynanabilecek olan Halo Infinite yakında piyasaya sürülecek. Halo serisinin en kapsamlı ve iddialısı olan Infinite, insanlığın kaybettiği umudu yeniden kazanmak için belki de olan son şansı bizlerle buluşturuyor. Düşmanlarla yapacağınız acımasız yüzleşme için şimdiden hazırlansanız iyi olur!

3. Deathloop

3. Deathloop

Bu sene Eylül ayında piyasaya sürülecek ve PS5 ile PC platformlarında oynanabilecek olan Deathloop'da sonsuz bir döngüde hapsolmak yeterince kötü değilmiş gibi bir de suikastçılardan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Döngü her yeniden başladığında döngüyü kırmak için bilgi edinin!

4. Ghostwire: Tokyo

4. Ghostwire: Tokyo

Sonbaharda piyasaya sürüleceği düşünülen oyun, PS5 ve PC platformlarında oynanabilecek. Tokyo'da bulunan insanların neredeyse tamamının ortadan kaybolması ve şehrin doğaüstü güçler tarafından tehlikeli bir hale büründürülmesiyle gerçek maceraya atılıyorsunuz. Tokyo'yu kurtarmak tamamen sizin elinizde, hazır mısınız?

5. Far Cry 6

5. Far Cry 6

7 Ekim 2021'de piyasaya sürülecek olan Far Cry 6, tropikal bir cennette olan Yara'da geçiyor. Yara'nın diktatörü ve acımasız yönetime karşı devrimci bir hareketin tam zamanı! PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC platformlarında oynanabilecek oyunda özgürlük için verilen savaşın gidişatı sizin elinizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Back 4 Blood

6. Back 4 Blood

Zombi delisi oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği Left 4 Dead serisinin yaratıcılarından çıkan Back 4 Blood, 12 Ekim'de piyasaya sürülecek. PS5, Xbox Series X/S, PC, PS4 ve Xbox One'da oynanabilen oyun, dünyanın kontrolünü yeniden insanların kazanması için verilen mücadeleyi anlatıyor.

7. Kena: Bridge of Spirits

7. Kena: Bridge of Spirits

24 Ağustos 2021'de piyasaya sürülecek olan Kena: Bridge of Spirits, hikaye odaklı bir aksiyon oyunu. Kena ile çıktığınız yolda büyüleyici özelliklere sahip ruh arkadaşlarınızdan oluşan bir ekip oluşturur ve yol boyunca hem ekibinizi büyütürsünüz hem de yeteneklerini geliştirerek yeni yollar keşfedersiniz!

8. Life is Strange: True Colors

8. Life is Strange: True Colors

Ekim ayında çıkacağı duyurulan Life is Strange: True Colors, kardeşinin şüpheli bir şekilde ölümünün ardından gerçeği bulmak için harekete geçen Alex'in macerasına ortak olmamızı sağlıyor. Alex gerçeği ararken karanlık sırlar ortaya çıkar ve özel yeteneğiyle tüm bunlarla başa çıkmaya çalışır. PS5, Xbox, PC, PS4'de oynayabileceğimiz oyuna kavuşacağımız 10 Eylül 2021 için takvime hatırlatıcı eklesek iyi olacak gibi görünüyor!

9. Solar Ash

9. Solar Ash

PS5, PS4 ve PC platformlarına uygun olarak 2021'nin içinde piyasaya sürülecek olan Solar Ash, sürreal bir dünyaya atılacak benzersiz bir macerayı oyunseverlerle buluşturacak. Hızlı geçişler, heyecanlandırıcı düşman karşılaşmaları, gizem ve çok daha fazlası bu macerada bizimle!

10. Hogwarts Legacy

10. Hogwarts Legacy

Harry Potter hayranlarının yıllardır beklediği oyun sonunda 2022'de piyasaya sürülüyor. Oyun sayesinde 1800'lerdeki Hogwarts'ı deneyimleyerek sihirbazların dünyasına dahil olabilirsiniz. Hogwarts'taki mücadele, öğrenilecek büyüler, kurulacak dostluklar ve çok daha fazlası bu oyunda!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkes için daha akıllı teknolojiler Lenovo’da!

Herkes için daha akıllı teknolojiler Lenovo’da!

Lenovo, onsuz olmuyo…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
20
9
7
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat

Ps store de Far cry 5 750 lira. Bİzim için varsa yoksa gamepass.

pxx

Vallaha Ghost of Tsushima iyi bir optimizasyonla Pc'ye çıksın da daha bir şey istemem.

TİRYAKİ

fromsofrtware yapmıyorsa beklentim yok... (elden ring coming)