Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasını Daha Yakından Tanımak İsteyenlerin E-GAMESHOW'da Görmesi Gereken 12 Çılgın Etkinlik!

Oyun Dünyasını Daha Yakından Tanımak İsteyenlerin E-GAMESHOW'da Görmesi Gereken 12 Çılgın Etkinlik!

EGAMESHOW
07.04.2017 - 15:34

Oyuna var mısın?

Yalnız başkent Ankara'nın değil ülkemizin eğlence duraklarından biri olan e-gameshow, geçen iki yılın ardından bu sene üçüncü yaşını kutluyor. Emekleyerek geçen ilk yaşın ve yürümeyi öğrendiği ikinci yaşın veriği tecrübeyle sektörün öncüsü olma yolunda en büyük aday olan e-gameshow, 11-14 Mayıs'ta Hacettepe Beytepe Kongre Merkezinde kapılarını açıyor.

'YAŞAMIN SIRRI OYUNDA GİZLİ ' sloganıyla yola çıkan e-gameshow sizleri oynamaya, öğrenmeye ve tabi ki eğlenmeye davet ediyor.

Bu yıl neler varmış? Bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oyun derken?

Oyun dünyamızın sadece ana renklerden oluşmadığının bilinciyle çıktığımız bu yolda, e-game bir yana dursun, show kısmına farklı bir bakış açısı getirmeyi istediğimiz etkinliklerimizden ilki; tarihin ilk oyunlarından birini tekrar hayata geçiren, ateşle adeta dans eden 'Flow Colony'.

2. Dans derken?

2. Dans derken?

Paris'te Ubisoft'un düzenlediği Just Dance yarışmasında şampiyon olan ve başarısıyla ülkemiz gençliğinin ne kadar değerli bir hazine olduğunu hatırlatan Umutcan Tütüncü ile dans edebileceğiniz 'Just Dance'.

3. Hazine derken?

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören ve bu yıl da çeşitli akıl oyunlarıyla zeka sınırlarını zorlamaya devam edecek olan 'Hazine Avı'.

4. Akıl ve Zeka derken?

4. Akıl ve Zeka derken?

Zeka Sporları ve Oyunları Konfederasyonu'nun desteğiyle bir Türk zeka oyunu olan Mangala'yı çocuklarla buluşturacağımız 'Kıvılcımlar'.

5. Spor derken?

5. Spor derken?

Tüm mücadele sporları tekniklerini müzik ve koreografiler eşliğinde sunan eğlenceli ve eğitici yepyeni bir grup egzersizden oluşan 'Freestyle Combat'.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğitim derken?

6. Eğitim derken?

Glika Çocuk Tasarım Atölyesi'nin Origami, Kirigami ve Quilling sanatlarının felsefeleri ve teknikleri konularında vereceği eğitimlerle çocukların matematik ve el becerilerine yönelik çalışmaların yapılacağı 'Glika'.

7. Atölye derken?

7. Atölye derken?

Önce kendimizle yarışmayı öğretmeyi hedefleyen, çocuklara ve gençlere özel 'Craft Atölyeleri'.

8. Yarışma derken?

e-game dünyasının vazgeçilmezi haline gelen ve uluslararası jürisiyle, güzel sunucusuyla, birbirinden özel katılımcılarıyla ve ödülleriyle büyük ilgi toplayan 'Cosplay Yarışması'.

9. Yarışma derken?

Dünya'da ve Türkiye'de çığ gibi büyüyen ve fenomen haline gelmiş 'Bottle Flip Challenge'

10. e-game derken?

10. e-game derken?

Fuardan önce başlayıp online olarak ülke çapında sınırlı katılımcı sayılarıyla düzenleneceği ve final müsabakalarının canlı olarak fuarda yapılacağı 'CS:GO, Hearthstone ve League of Legends turnuvaları'.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Turnuva derken?

2011'den beri fuarlarda rastladığınız retro video oyunları köşesini ve turnuvalarını düzenleyen Retro Bakkal ekibi tüm ekipman ve aktiviteleriyle sizinle. Street Fighter 2 ve Mortal Combat 3 turnuvaları ile 'Back to 90's'.

12. Quidditch derken?

Unicorns Quidditch'in düzenleyeceği 'Rainbow Elite Quidditch Turnuvası'nda Türkiye'nin en başarılı sekiz takımı bizimle olacak.

Bildiğimiz Quidditch.

e-gameshow farkıyla...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın