Görüş Bildir
Haberler
Oynayana Ter Döktüren, Oynamayana Hayret Ettiren En Zor 13 Dark Souls Boss Dövüşü

Oynayana Ter Döktüren, Oynamayana Hayret Ettiren En Zor 13 Dark Souls Boss Dövüşü

Zorluğuyla ve boss düşmanlarıyla ünlü olan Dark Souls serisi ilk halkasıyla bizi çaresiz bir diyara davet etmişti. Her köşesinde yeni bir tehlikenin bulunduğu yapımda birbirinden zorlu düşmanlar, başarması imkansız gibi gelen savaşlar yer alıyordu. Bu listede en zor Dark Souls boss dövüşlerini listeledik. 

İşte dev böceğinden ejderhasına, iskeletlerden infazcılara kadar Dark Souls'da karşımıza aldığımız en zor karakterler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Manus, Father of the Abyss

1. Manus, Father of the Abyss

Artorias of the Abyss DLC  paketinde karşılaştığımız Manus, sonu gelmeyen saldırıları sebebiyle birçok oyuncuya yaka silktirmişti. Durmadan saldıran ve nefes aldırmayan Manus Karanlığın Babası olarak sizi yerin dibinde bekler.

2. Artorias the Abysswalker

2. Artorias the Abysswalker

Gwyn'in dört şövalyesinden biri olan Artorias uzun zaman önce Abyss'e karşı çıkmak için Oolacile diyarına yolculuk etmiş fakat burada karanlığın gücü tarafından ele geçirilmişti. Atik saldırıları yüzünden kendisinin karşısına çıkmak ise bir hayli korkutucuydu.

3. Black Dragon Kalameet

3. Black Dragon Kalameet

Oyundaki en yüksek can barlarından birine sahip olan Kalameet, aynı zamanda saldırmanıza hiç fırsat vermiyor ve adeta saç baş yolduruyordu.

4. Bed of Chaos

4. Bed of Chaos

Oyundaki dört büyük düşmandan biri olan Bed of Chaos rezalet tasarımıyla insanları oyundan soğutmuş, ancak oyunun yapısından istifade çeşitli yöntemlerle alt edilebilmişti. Kesinlikle gereksiz düzeyde bir zorluğa sahip olan Bed of Chaos Lost Izalith bölgesinin oldukça sinir bozucu bir yerinde bulunuyordu.

5. Capra Demon

5. Capra Demon

Dark Souls'un ilk boss düşmanlarından biri olan Capra Demon lanetli köpekleri yüzünden sinir bozucu bir savaş vadediyor ve bulunduğu dar mekanda oyuncuların cinnet geçirmesine neden oluyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ornstein ve Smough

6. Ornstein ve Smough

Bizi Anor Londo'nun yüksek koridorlarında bekleyen Ornstein ve Smough ise kesinlikle övülmeyi hak eden en zor boss dövüşlerinden biriydi. Bu ikiliyi alt etmek oyundaki en keyifli anlardan biri olsa da ağır saldırılarından kaçınmak, ikisine birden dikkat etmek mücadeleyi oldukça zorlu kılmıştı.

7. Four Kings

7. Four Kings

Gwyn'in emri altındaki Four Kings, New Londo'nun belirli bölgelerine hakim olmuşlar fakat daha sonra insanlıklarını kaybederek Yokluk'un içinde ikamet etmeye başlamışlardı. Kendileriyle savaşmak ise bir hayli zordu. Diğeri savaşa katılmadan birini hızla yok etmek, devasa büyü saldırılarından sürekli kaçınmak gerekiyordu

8. Gwyn, Lord of Cinder

8. Gwyn, Lord of Cinder

Eski ihtişamının ancak bir gölgesi haline gelen Gwyn, Dark Souls evrenin en önemli karakterlerinden biriydi. Tanrıların en büyüğü olan Işığın Lordu aynı zamanda ruhunun parçalarını ejderha Seath ve New Londo'nun dört kralına bahşetmişti.

Kendisi sahip olduğu inanılmaz saldırı düzeniyle oyunculara parry yapmanın kıymetini göstermişti.

9. Gravelord Nito

9. Gravelord Nito

Ölümün Lordu olan Nito ise tüm ölülerin hükümdarı olarak bilinmiş ve Gwyn ile beraber ejderhalara karşı kadim bir savaş sürdürmüştü. Savaş esnasında etrafındaki iskeletlerle oyuncuya nefes aldırmayan Nito en zor Dark Souls boss dövüşlerinden birine sahipti.

10. Demon Firesage

10. Demon Firesage

Saz arkadaşı Centipede Demon ile oyun kolunu kırmamıza neden olan bu dev iblis verdiği alan hasarıyla oyuncunun canını yarıya indiriyordu. Daha yerden kalkmadan bir de kafamıza bomba atan Firesage kesinlikle oyunun en zor düşmanlarından biri olarak aklımızda yer etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Centipede Demon

11. Centipede Demon

Lost Izaltih bölgesine giden kapıyı koruyan Centipede Demon ise birden fazla dev böceğin birleşmesinden oluşuyor. Sürekli olarak oyuncuya saldıran ve ağır vuruşlarıyla dinlenmeye şans vermeyen Centipede Demon, aynı zamanda bulunduğu bölge itibarıyla da zor bir imtihan vadediyordu.

12. Sanctuary Guardian

12. Sanctuary Guardian

Artorias of the Abyss ek paketinde karşılaştığımız ilk boss Sanctuary Guardian olmuştu. Kendisi sürekli hareket ediyor, hem uzak hem de yakın saldırılarıyla oyuncudan sürekli tetikte kalmasını istiyordu.

13. Seath the Scaleless

13. Seath the Scaleless

Kendi ırkına ihanet eden Seath ise oyundaki en ilginç boss dövüşlerinden birine sahipti. Oyuncular ilk olarak kendisiyle karşılaştığında tek vuruşta alt ediliyor ve Dük'ün Arşivleri adındaki labirent gibi bir kütüphaneye hapsediliyordu. Karakterinizi zehirleyen kristalleriyle zorlu bir savaş sunan Seath hala hatıralarımızda yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bu bölüm sonu canavarlarıda hile kullanılıyor mu? Ultimate healt, god mod gibi. Öyleyse oynanır.

BenYanki

Evrenine ve sanat tasarımına hayranım ama ağzına sıçtığımın oyunu çok zor.

yasin

Bu oyunu büyücü oynayınca oyun %50 kolaylaşıyor.