Görüş Bildir
Haberler
Outsourcing Kararı İçin 8 Altın Tavsiye

Outsourcing Kararı İçin 8 Altın Tavsiye

Outsourcing Kararı...

Güçlü bir mali işler departmanını firma bünyesinde kurmak maalesef çok güç. Vergi, teknoloji, kontrol mekanizmaları, raporlama teknikleri konularının tamamında uzman bir kadro kurmak ise neredeyse imkansız. Bu yüzden Outsourcing kararı şirketler için hayati önem taşımakta...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çevrenize Danışın

Outsourcing kararı vermeden önce sizle bağımsız bir şekilde tecrübelerini paylaşabilecek birilerini bulmaya çalışın. Onların olumlu veya olumsuz tecrübelerini mutlaka dikkate alın.

2. Yol Haritanızı Oluşturun

Hedefe ulaşabilmek için yönünüzü bilmenizde fayda olacaktır. Outsourcing sonucunda elde etmek istediğiniz sonuçları net bir şekilde belgelendirin. Unutmayın ki outsourcing sözleşmesinde yönü tayin edecek taraf sizsiniz.

3. Üst Yönetimin İlgisi Şart

Çok basit sözleşmeleri hariç tutarsak; üst yönetimin işi sahiplenerek, süreçlere önderlik etmesi outsourcing sözleşmelerinden elde edilecek faydayı artırmada büyük önem taşıyacaktır.

4. İlişkiye Yeterli Zamanı Ayırın

Outsourcing bir alışverişten çok evlilik gibidir. Uzun vadede devam eden mutlu bir ilişki kısa dönemli yaşanan kızgınlıklardan veya sevinçlerden daha önemlidir.

5. Çalışanları Hazırlayın

Outsourcing kararının olumlu etkilerini personelinize etkin bir şekilde anlatmanız süreç için faydalı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Öncesini ve Sonrasını Ölçün

Outsourcing'in faydalarını takip edebilmek için öncesindeki ve sonrasındaki performansı ölçebileceğiniz kriterler oluşturun ve bunların takibini yapın

7. Net Olun!

Outsourcing ilişkisinde ne çok sert olunmalı ne de çok yumuşak. Her iki uçta iş ilişkisinin verimine olumsuz etki etmektedir.

8. En Ucuz Her Zaman En İyi Değildir

Ucuz teklifin cazibesine aldanmayın. Mutlaka referans araştırması yapın ve beklentilerinizin karşılanacağından emin olmadan sözleşme imzalamayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0