Görüş Bildir
Haberler
Ötanazi Okulu Konusu Nedir, Karakterleri Kimlerdir? Ötanazi Okulu Serisine Dair Detaylar

Ötanazi Okulu Konusu Nedir, Karakterleri Kimlerdir? Ötanazi Okulu Serisine Dair Detaylar

Maral Atmaca'nın kaleminden çıkan Ötanazi Okulu, okuyucularla buluşmaya devam ediyor. Genç okuyucuların favori kitapları arasında yer alan Ötanazi Okulu, birçok okuyucuya ulaşıyor. Toplam 3 kitabı bulunan Ötanazi Okulu'nun serisinin karakterleri ve konusu ise merak ediliyor. İlk basımı 2022 yılında yapılan Ötanazi Okulu, ilgiyle takip edilen kitaplar listesinde yerini aldı bile. Peki Ötanazi Okulu konusu nedir, karakterleri kimlerdir?

Gelin birlikte Ötanazi Okulu kitabını inceleyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ötanazi Okulu Konusu Nedir?

Ötanazi Okulu Konusu Nedir?

Ötanazi okulu, Yeşil adlı karakterin ait olmadığı bir ailede, okulda ve hayatta verdiği mücadeleyi konu alır. Yeşil, Ötanazi Okulu'nda  yani idam mahkumlarının yer aldığı bir okulda hayata tutunmaya çalışmaktadır. 

Yeşil, sırlarla dolu bir kalbe sahiptir. Bu kalp ise birçok kişinin hayallerini süslemektedir. Bu kişilerden birisinin Yeşil'in öz babası olması ise durumları bir hayli karıştırmaktadır. 

Babası, Yeşil'in kalbini elde edebilmek için gizemli bir suikastçi gönderir. Olaylar daha da kızışır, Yeşil korkunç bir savaşın ortasına düşer.

Ötanazi Okulu Karakterleri

Ötanazi Okulu Karakterleri

Ötanazi Okulu'nda birbirinden farklı karakterlerin gizemli ve korkunç hikayesi aktarılıyor. Ötanazi Okulu'nun karakterleri ise şu şekilde:

  • Yeşil

  • Gölge

  • Emily

  • Deborah

  • Chole

  • Vanessa

Ötanazi Okulu, sıra dışı karakterlerin yanısıra kurgusuyla da ilgi çekmeyi başarıyor. Bu okulda kimi ruhların masumiyetin kokusunda çiçek açtığı kimi ruhların ise günahın tortusunda solmaya yüz tuttuğu söyleniyor.

Ötanazi Okulu Serisinin Kitapları

Ötanazi Okulu Serisinin Kitapları

Ötanazi Okulu, Yaralasar serisinin yazarı Maral Atmaca'nın kaleminden çıkıyor. Atmaca, Yaralasar serisinden sonra okurlarını yeni bir maceraya çıkarıyor. Ötanazi Okulu'nda dünyadaki aydınlatılmayı bekleyen sırlar ve karanlık kapıların ardı okur tarafından bir bir keşfediliyor. 

Ötanazi Okulu'nun toplamda 3 kitabı bulunuyor. Serinin 4. kitabına dair ise net bir bilgi bulunmuyor. 

Ötanazi Okulu Kaç Yaş İçin Uygun?

Ötanazi Okulu genç yetişkinlere hitap ediyor. Toplam 3 kitabı bulunan serinin 1. kitabı 350 sayfadan oluşuyor. Ötanazi Okulu, 12 yaş üzeri için uygundur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
39
14
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın