Görüş Bildir
Haberler
Osmanlıspor 3-2 Galatasaray

Osmanlıspor 3-2 Galatasaray

Enver K.
23.01.2016 - 18:01 Son Güncelleme: 23.01.2016 - 21:13

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Osmanlıspor'a 3-2 mağlup oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Yılmaz: "Takımdan ayrılıp ayrılmayacağım 2-3 gün içinde belli olacak"

Burak Yılmaz: "Takımdan ayrılıp ayrılmayacağım 2-3 gün içinde belli olacak"

Burak Yılmaz tribünlere doğru gittiği sırada el sallayarak kafalarda 'Veda mı ediyor?' sorusunu oluşturdu. Burak'ın bu hareketi sosyal medyada da ciddi şekilde tartışma yarattı. Bir bölüm Burak'ın ayrılma ihtimalini doğru bulurken, bir bölüm ise sarı-kırmızılı golcünün olası ayrılığının yanlış bir sonuç olacağını dile getirdi.

BURAK AÇIKLAMA! '2-3 GÜNE BELLİ OLACAK'

Öte yandan karşılaşmanın ardından Burak Yılmaz, transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın golcüsü, basın mensuplarının soruları üzerine 'Gidip gitmeyeceğim 2-3 gün içinde belli olacak' dedi.

Mustafa Denizli: "UEFA kararının ardından transfer yapmamız artık zor"

Mustafa Denizli: "UEFA kararının ardından transfer yapmamız artık zor"

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmalarında Osmanlıspor'a deplasmanda 3-2'lik skorla boyun eğen Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan deneyimli teknik adam, 'Çok fazla değerlendirilecek bir oyun yok ortada. Kolay goller yedik ve maçı kazanacak kayda değer girişimimiz olmadı. Çok pozisyonlar verdik, kötü oynadık ve bunların mazereti yok. Koşullarımız zordu ve şimdi daha da zorlaştı.' dedi.

BURAK YILMAZ AYRILACAK MI?

Denizli, sarı-kırmızılı takımın ilk golünü atan ve golden sonra tribünlere el sallayan Burak Yılmaz'ın takımdaki geleceği hakkındaki soruya da şöyle yanıt verdi: 'Burak Yılmaz'la ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı. Koşullar bizi nereye getirir bilemiyorum ancak şu anda kısıtlı bir kadromuz var ve böyle bir şeye ben sıcak bakmam. Benim fikrim bu ancak bize ulaşan bir bilgi henüz yok.'

'TRANSFER ARTIK ZOR...'

Transfer çalışmalarına devam etmelerinin zor olduğuna da değinen Denizli, 'Bundan yaklaşık bir ay önce kendimize yeni bir yol haritası yapmıştık. Bizi ileriye taşıyacak ve yaş ortalaması düşük futbolcuları almayı düşünüyorduk. Başkanımızla da konuştuk ve 5 oyuncu alacaktık ancak UEFA kararının ardından başkanımızla bir toplantı yaptık ve bu transferler büyük ölçüde gerçekleşmeyecek. Başkan ve yönetimimizin koşullar böyleyken bu transferleri gerçekleştirmek adına zorluk dereceleri oldukça arttı. Ryan Donk ve Linnes'le bu dönemi geçireceğiz gibi görünüyor.' diye konuştu.

Mustafa Reşit Akçay: "Galatasaray'ı biraz yorduk"

Mustafa Reşit Akçay: "Galatasaray'ı biraz yorduk"

Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında, saha şartlarının kendilerine avantaj sağladığını ifade etti.

Sahalarında oynadıkları maçlarda karnelerinin iyi olmadığını anlatan Akçay, 'Bu durum bizi düşündürüyordu. İyi hazırlandık. Samimi konuşmak gerekirse,Galatasaray'ı biraz yorduk. Sahanın durumu büyük takımlar için konsantre eksikliği yaşatabiliyor. Yani bize avantaj sağlıyor. Taktiğimize yardımlaşmayı ekleyince maçtan galip ayrıldık. 22 puana ulaşmak moral verici. Büyük takımlarla oynarken, motivasyon çalışması yapmanıza gerek yok. Büyük takımları yenmek, bilinç altında öz güven yaratıyor ' diye konuştu.

Osmanlıspor 3-2 Galatasaray

Osmanlıspor 3-2 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmalarında Osmanlıspor'a konuk olan Galatasaray, özellikle ilk yarısı heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta rakibine 3-2'lik skorla boyun eğdi.

Galatasaray'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, zorlu maçta cezalı olan Aurelien Chedjou yerine savunmada Semih Kaya'ya görev verirken, yeni transferlerden Martin Linnes'i ise yedek soyundurarak sağ bekte Sabri Sarıoğlu'nu tercih etti.

Osmanlıspor'da ise Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay geçen haftaki Kayserispor maçının kadrosuna göre üç değişikliğe gtti ve Prochazka yerine Numan, Vrsajevic yerine Muhammet Bayır ve Mehmet Güven'in yerine de yeni transferlerden Raheem Lawal'a şans verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray mücadele şanssız bir sakatlıkla başlarken, topsuz alanda bir sakatlık geçiren Semih Kaya, 15. dakikada yerini Lionel Carole'a bıraktı. Yine aynı dakika içinde Sneijder'ın uzak mesafeden yaptığı nefis vuruşta top direkten geri geldi.

Osmanlıspor 20. dakikada Aminu Umar'ın golüyle 1-0 öne geçerken, 31. dakikada sahneye çıkan Burak Yılmaz skora dengeyi getirdi.

Galatasaray 43. dakikada Wesley Sneijder'ın golüyle 2-1 öne geçse de, bu golün hemen sonrasında sahneye çıkan Umar Aminu yeniden skora dengeyi getirerek ilk yarının sonucunu ilân etti: 2-2.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Osmanlıspor, 52. dakikada Musa Çağıran'ın golüyle 3-2 öne geçti. Maçın geri kalan bölümlerinde Galatasaray baskısını arttırmaya çalışsa da aradığı golü bir türlü bulamadı ve 90 dakika Osmanlıspor'un 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Osmanlıspor bu galibiyetle puanını 22'ye yükseltirken, Galatasaray ise 33 puanda kaldı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
30
29
7
7
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cesaret hapi

beter olun sarayın soytarıları

ahhahahahahahaaahahahaahaahhahahahahahaaahahahaahaahhahahahahahaaahahahaahaahhahahahahahaaahahahaahaahhahahahahahaaahahahaahaahhahahahahahaaahahahaahaahhahah... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sikmeseler bari.