Görüş Bildir
Haberler
Osmanlı Ocakları: 'Şiddet Olaylarının Arkasında Paralel Yapı Var'

Osmanlı Ocakları: 'Şiddet Olaylarının Arkasında Paralel Yapı Var'

Onedio Medya
11.09.2015 - 12:42 Son Güncelleme: 11.09.2015 - 14:56

Hürriyet, HDP binaları ve Kürtlere saldıran kalabalıklarla bağlantılı olduğu öne sürülen, iddiaların odağındaki Osmanlı Ocakları'nın Genel Başkanı Kadir Canpolat, 'Paralel Yapı, bizi taklit eden tabelalarla örgütler kurdu. Amaçları bizi yıpratmak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son zamanlardaki saldırılardan dolayı gözler Osmanlı Ocakları'na çevrildi. Çanakkale Ülkü Ocakları ve Sincan CHP yöneticileri olaylardan Osmanlı Ocakları'nın sorumlu olduğunu söylemişti. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise Osmanlı Ocakları için 'Bunların bizim partimizle en ufak bir duygusal ve resmi bağı yoktur' demişti.

İddiaların merkezinde yer alan Osmanlı Ocakları’nın Genel Başkanı Kadir Canpolat, şiddet olaylarının kendilerine mal edilmek istendiğini belirtti ve olaylardan 'Paralel Yapı'yı sorumlu tuttu.

Hürriyet gazetesine saldırı düzenlenmişti

Star gazetesine konuşan Kadir Canpolat, “Paralel Yapı, bizi taklit eden tabelalarla örgütler kurdu. Amaçları bizi yıpratmak. Oysa biz şiddeti ve asayişi bozmayı asla tasvip etmiyoruz” dedi.

Canpolat şunları söyledi:

'Benzer isimlerde dernekler kuruluyor. Bunların Paralel Yapı tarafından kurdurtulduğunu biliyoruz. Bizi yıldırmak ve engellemek adına bu örgütleri kurdurttular. Şimdi onlarda Osmanlı Ocakları tabelaları asıyorlar. Buradan Dernekler Masası'na da sesleniyorum. Her önüne gelen tabela asamamalı. Yasal bir çerçeveye oturmalı, bunların yaptığı eylemler bize mal edilmemeli. Hak hukuk gözetilmeli. Biz din, dil, mezhep ayrımcılığı yapmadan topluma faydalı, ahlaklı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Birileri tüm olayları bize mal etmeye çalışıyor. MHP'li Milletvekili Alim Işık, şiddet olaylarını bizim yaptığımızı söylüyor. Bizim hiçbir siyasi partiyle ilişkimiz yok. Demokrasiye inanlar halkın oylarıyla seçilmiş Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na da saldırmasınlar. Ben Cumhurbaşkanımı seviyorum. Benim oyum, namusumdur. Namusuma sahip çıkıyorum. Eğer birileri Cumhurbaşkanıma çamur atarsa, iftira atarsa ben de sahip çıkarım.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0