Görüş Bildir
Haberler
Osmancık'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Osmancık'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

like ♥
01.01.2015 - 17:25 Son Güncelleme: 01.01.2015 - 17:35

Osmancık'a Mevsimin İlk Karı Yağdı

Önceki gece ilerleyen saatlerde başlayan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, D-100 karayolunda uzun araçların zaman zaman yolda kalmasına neden oldu.

Osmancık'a uzun aradan sonra düşen ilk kar ağaçları bir gelinlik gibi kaplayarak kartpostallık görüntüler oluşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı gün içerisinde şehir merkezinde etkisini arttırdı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle D-100 Karayolu üzeri Beygircioğlu mevkiinde uzun araçlar yolda kalarak belli bir süre trafiğin tıkanmasına neden oldu.

Osmancık Bölge trafik ekiplerinin kontrolünde Karayolları ekiplerinin çalışmalarıyla uzun araçları kurtarma çalışması başlatılarak kısa sürede trafik akışı yeniden sağlandı.

Yağan kar, çocuklar ve gençler için eğlenceye dönüşerek parklarda kar topu müsabakaları düzenlemelerine olanak sağladı. Yürünemez hale gelen kaldırımlar ve yolların temizliği ise Osmancık Belediyesi temizlik işleri ekipleri tarafından kısa sürede temizlenerek vatandaşların kolay yürüyebileceği hale getirildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın