Görüş Bildir
Haberler
Oscar Pistorius Sessizliğini Bozdu

Oscar Pistorius Sessizliğini Bozdu

Fatih
14.02.2014 - 22:02

Oscar Pistorius Sessizliğini Bozdu

Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius’un, model sevgilisi Reeva Steenkamp’ı öldürmesinin üzerinden 1 yıl geçti.

Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius’un, model sevgilisi Reeva Steenkamp’ı öldürmesinin üzerinden 1 yıl geçti. Mart ayında hakim karşısına çıkacak Pistorius, olayla ilgili uzun süreli sessizliğini bozdu.

Spor dünyasını sarsan olayın üzerinden tam 1 yıl geçti. Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, geçen yıl sevgililer gününde, modellik yapan kız arkadaşı Reeva Steenkamp’ı vurarak öldürmüştü.

Mahkemede, Steenkamp’ı soyguncu sandığı için yanlışlıkla vurduğunu savunan PistoriusPistorius, sevgilisinin ölümüyle ilgili uzun süreli sessizliğini sonunda bozdu.

Steenkamp’ın ölümünün 1. yılında kişisel web sitesinden bir açıklama yayımlayan Pistorius, olayı “Yıkıcı bir kaza” olarak nitelendirdi. Ampute atlet açıklamasında; “Bu yıkıcı kazanın beni ne kadar üzdüğünü açıklayacak bir kelime bulamıyorum. Ömrümün sonuna kadar Reeva’nın ölümünün yarattığı travmayla yaşayacağım” ifadelerini kullandı.

Savcılık makamı, Pistorius’un banyosunda ölü bulunan Reeva Steenkamp’ın, ampute atlet tarafından soğukkanlılıkla vurulduğunu öne sürüyor. Steenkamp’ı vurduğunu kabul eden Pistorius ise olayın bir kaza olduğu savunmasını yapıyor.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1370...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın