Görüş Bildir
Haberler
Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Sinemalarda! "Örümcek Adam'ın Kimliği İfşa Oluyor..."

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok Sinemalarda! "Örümcek Adam'ın Kimliği İfşa Oluyor..."

Müge Kakşi
17.12.2021 - 18:14

Türkiye'de sinema salonlarında bu hafta bir yerli dört yabancı film olmak üzere toplamda beş film gösterime girdi. 17 Aralık itibariyle gösterime giren filmler arasında dikkat çeken yapımlardan biri ise Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) oldu. Jon Watts imzalı “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminde ilk defa süper kahramanın kimliği ifşa oluyor. İşte Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmi fragmanı ve konusu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Sinemalarda

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Sinemalarda

Bugün gösterime girecek “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”ta kimliği ifşa olan süper kahraman Peter Parker, hain ilan ediliyor, başına gelmeyen kalmıyor

Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei ve Jamie Foxx'un başrollerinde oynadığı Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un yönetmen koltuğunda Jon Watts, oturuyor. 

Macera, bilim-kurgu ve aksiyon ağırlıklı film, kimliği açığa çıkan Örümcek-Adam'ın, bu konuda Doktor Strange'den yardım istemesiyle gelişen çetrefilli olayları konu ediniyor.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Konusu

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Konusu

Örümcek-Adam: Evden Uzakta'daki (2019) olayların ardından, Peter Parker'ın hayatı ve itibarı, kimliğinin Mysterio tarafından ifşa edilmesiyle alt üst olur. Yaşananları düzeltmek için gereken her şeyi denemek adına Stephen Strange'den yardım isteyen Parker için işler kısa sürede çok daha tehlikeli hâle gelir. Parker, Örümcek Adam olmanın kendisi için ne anlama geldiğini bulmak zorundadır.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok Fragmanı İçin Tıklayın

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok | Spider-Man: No Way Home | Altyazılı Fragman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın