Görüş Bildir
Haberler
Ortamlarda Ne Kadar Popülersin?

etiket Ortamlarda Ne Kadar Popülersin?

Acaba ortamın en popüler kişisi sen misin?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım!

1. İlk olarak, şu an bu sosyal aktivitelerden hangisine katılmak istersin?

2. İnsanlarla iletişim becerini puanla desek?

3. Peki İstanbul'un hangi semtinde oturmak isterdin, söyle bakalım.

4. Şimdi de bu müzik türlerinden hangisi senin tarzını yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki sigara içiyor musun?

6. Genelde kıyafetlerinde hangi tonları tercih edersin?

7. Peki şu ana kadar kaç tane kız/erkek arkadaşın oldu?

8. Ve son olarak, arkadaşların seni bunlardan hangisi ile tanımlar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen ortamın en sakin kişisisin!

Sen bir ortamda popüler olmak istemezsin. Çünkü bir sahnede olmaktansa sahne arkasında olmayı tercih edersin. Yapın gereği insanları gözlemlemeyi ve izlemeyi seversin. Çünkü herkes ile samimi olmak sana göre değil. Çok konuşkan bir yapın yok. Genelde sessizsindir. Bir insan seninle konuşmak isterse konuşursun. Onun dışında fikirlerini söylerken biraz çekingen bir tavır sergilersin. Ortamın en sessiz ama çok sevilen kişisisin sen. Dışarıdan güvenilir bir halin var. İnsanların sana sırrını anlattığı o kişi sensin. Sana sonsuz bir şekilde güvenirler. Ve insanları o durgun duruşun ile gerçekten bir huzur veriyorsun. Nasıl oluyor anlamıyorsun ama seni çok seviyorlar. Genelde senin gibi insanların sakin yapıları olduğu için daha çekici bulunurlar. Anlayacağın sen ortamın görünen popüleri değilsin ama herkesin kalbinde popüler bir kişisin.

Sen ortamın en popüler kişisisin!

Sen ortamın en popüler kişisisin. Gerek arkadaş ortamında gerekse farklı bir ortamda tüm gözler senin üzerinde oluyor. Öyle sempatik öyle eğlencelisin ki durgun bir ortamı bir anda hareketlendirebiliyorsun. İnsanlar senin bu özelliğine bayılıyorlar. Kendine olan güveninle mizah anlayışın birleşince ortaya popüler bir karakter çıkıyor. Tabi bununla birlikte kendine has tarzın ile de dikkat çekenlerdensin. Her anlamda fazlasıyla iyisin diyebiliriz. İnsanlarla nasıl konuşacağını çok iyi biliyorsun. Sosyal bir insansın. Gezmeyi, çeşitli aktivitelere katılmayı çok seviyorsun. Ve yanında diğer insanları da sürüklüyorsun. Yani onlara yol gösterici bir yanın var. Araştırmacı kişiliğin ile de farklı bilgilerin insanısın. İnsanlara bu bilgileri aktarmaktan çok hoşlanırsın. Böylece insanların dikkatini çekmeyi başarırsın. İlginç bir kişiliğe sahipsin açıkçası. Sevdiğin kişileri mutlu etmeyi onların gönüllerinde taht kurmayı da çok iyi biliyorsun. Sen de resmen şeytan tüyü var. Böylece ortamın en popüler insanı olmayı başarıyorsun!

Sen kendi ortamının popüler kişisisin!

Sen her ortamda popüler olmayı sevmezsin. Genelde çok iyi tanıdığın ve samimi bulduğun insanların arasında popüler bir kişiliğe sahipsin. Özellikle kendi arkadaş grubunda en popüler kişisin. Yeni bir ortama girdiğinde ise sakinliğini korursun. Normalde çok hareketli bir yapın var. Ve sadece sevdiğin insanların yanında bunu göstermeyi seviyorsun. Çünkü tanımadığın insanların senin hakkında ne düşündüğüne önem veriyorsun. Aslında sende yanlış anlaşılma korkusu var. Bundan dolayı yeni girdiğin ortamda biraz çekiniyorsun. Ama tanışıp anlaştığında senden iyisi yok. Mükemmel bir enerjiye sahipsin. Bunu insanlara aktarmaya bayılıyorsun. İnsanlarda seni samimi bulup daha da yakınlaşıyor. Yani dışarıdan bakıldığında soğuk duran ama tanıştığın zaman samimi olan bir insansın. İnsanlar seni tanıdığında bunu anlıyorlar. Ve bu durumu çok yaşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
839
294
293
159
101
65
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?