Görüş Bildir
Haberler
Ortalık Yanıyor! En İyi Sinema Sitelerinden Biri Olan Collider’a Göre Tüm Zamanların En İyi 18 Erotik Filmi

Ortalık Yanıyor! En İyi Sinema Sitelerinden Biri Olan Collider’a Göre Tüm Zamanların En İyi 18 Erotik Filmi

Aburoski
30.05.2020 - 00:15

Dünyanın en iyi sinema sitelerinden biri olan Collider, tüm zamanların en iyi erotik filmlerini yayınladı. Biz de bu filmleri sizlerle paylaşıyoruz. 

Film konuları beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

Kaynak: https://collider.com/best-hot-movies-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Emmanuelle 2 (1975)

18. Emmanuelle 2 (1975)

IMDb 4,8

17. 9 1/2 Weeks

17. 9 1/2 Weeks

IMDb 6,0

Elizabeth, New York'taki bir sanat galerisinde hayatını kazanmaktadır. Bir gün esrarengiz bir adam olan John tarafından baştan çıkarılır. Zaten gerçek aşkın arayışındadır ve bu adamın çekiciliği onu kendisine doğru çekmektedir. Bu tutkulu ilişki dokuz buçuk hafta boyunca sürecek ve Elizabeth'in cinsel dünyasına yeni bir tuğla ekleyecektir.

16. Crash (1996)

16. Crash (1996)

IMDb 6,4

Çarpışma 1973 yılında bilim-kurgu romanları yazarı J.G.Ballard tarafından yazıldı. Film modern dünya insanının teknolojinin içinde nasıl kimliksizleştiğini ve insanın yine teknoloji aracılığı ile kendisini yeniden keşfedişini vurguluyor. Seks ve araba bu filmde birer simgeden ibaret.

15. Shortbus (2006)

15. Shortbus (2006)

IMDb 6,4

Mutlu bir birlikteliği olduğu halde hiç orgazm yaşamamış Sophia, çift danışmanıdır. Hastalarından Jamie ve James’in tavsiyesiyle birçok kişinin seks yaşamlarındaki problemlere çözüm bulabilmek amacıyla geldiği Shortbus’a gider. Film cüretkâr sahnelerinin yanında, oldukça eğlenceli bir soundtrack albümüne de sahiptir.

Kaynak: filmhafizasi.com

14. The Hunger (1983)

14. The Hunger (1983)
www.joblo.com

IMDb 6,7

Sinemada vampir temsilinin 1980’li yıllara ait örneklerinden biri olan filmde başkarakterlerimiz Miriam ve John, ölümlülerin kanlarıyla beslenerek ebedi gençliğe ve ölümsüzlüğe sahip olacağını düşünen iki vampir sevgilidir. En azından John uzun bir süre bu gerçeğe inanmıştır! John birdenbire, hızlı bir şekilde yaşlanmaya başladığında bir yalanın parçası olduğunu fark eder. John ölümsüzdür, fakat sonsuza dek genç kalamayacaktır. Şimdi yapması gereken tek şey yaşlanmasını durdurabilecek tek kişiden, Dr. Sarah Roberts’tan yardım istemektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Unfaithful (2002)

13. Unfaithful (2002)

IMDb 6,7

Sumner ailesi hayatta hiçbir sıkıntıları olmadan mutlu bir şekilde yaşamaktadırlar. Anne Connie Sumner, iş için New York'ta bulunduğu bir sırada ufak bir kaza atlatır. Yere düşen kadını kaldıran genç Paul, Connie'nin dizinde oluşan yarayı tedavi edebilmek için evine davet eder. Çaresiz kadın teklifi kabul etse de bu durumla ilgili bir ikileme kapılır. Kafasından bu fikirleri atmaya çalışan kadın kendini bir kez daha bu evde bulduğunda işler karışacaktır...

Adrian Lyne tarafından yönetilen filmin başrollerinde Diane Lane, Richard Gere ve Olivier Martinez yer alıyor.

12. The Lover (1992)

12. The Lover (1992)

IMDb 6,9

L’amant başlangıç olarak Genç Kız ve Çinli Adam’ın hikayesiyle açılışı yapar. Genç Kız fakir bir aileden gelen, sadece tek bir eski elbiseyle dolaşan yoksul bir kızdır. Genç Kız ve ailesi Fransız’dır fakat annesinin görevi nedeniyle Vietnam’da yaşamaktadırlar. Ailesindeki parçalanmışlığa rağmen ayakta durmaya çalışan kızın en büyük hayali günün birinde çok iyi bir yazar olabilmektir. Bir gün feribotla karşı kıyıya geçerken, zengin bir Çinli işadamının oğlu olan Çinli Adam’la tanışır.

11. Last Tango in Paris (1972)

11. Last Tango in Paris (1972)

IMDb 7,0

Jeanne evliliğin arifesindeki, sıradan bir kadındır. Evliliğe hazırlık aşamasında ileride oturabileceği bir de ev aramaktadır. Bir gün evleri gezerken müstesna ve tuhaf bir adamla karşılaşır. Amerikalı Paul, yaşça Jeanne'den büyük olmasına rağmen onu delicesine etkiler. İkili, yasak bir aşkın meyvelerini yemeye başlarlar. Aralarında garip bir ilişki başlar. Sürekli beraber olsalar dahi, birbirlerine birbirleri dışındaki hayatlarına dair hiçbir şey sormayacaktırlar. Bir süre sonra aralarındaki kişilik farklılıkları ikisini de dar bir çıkmaza sürükleyecektir.

10. Basic Instinct (1992)

10. Basic Instinct (1992)

IMDb 7,0

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

Cinayetlerin devamı geldiğinde Nick’in psikiyatristi Elisabeth ve ortağı, onu Catherine’le olan yakınlığı nedeni ile uyarırlar ancak Catherine’in kıskanç lezbiyen sevgilisi Roxy’nin onu öldürmeye çalışması bile Nick’in kadına olan tutkusunu engelleyemez...

9. Secretary (2002)

9. Secretary (2002)

IMDb 7,0

Lee Holloway, yirmili yaşlarında akıllı ve kurnaz bir kadındır. Akıl hastanesinde geçirdiği kısa bir sürenin ardından Florida’ya döner. Kendinden ve bunaltıcı çocukluğundan biraz uzaklaşmak için liseden, çalışkan bir öğrenci olan arkadaşı ile takılmaya başlar ve aynı zamanda da bir hukuk firmasında sekreter olarak işe başlar. Çok geçmeden patronu Bay Grey’e saplantılı bir tutku duymaya başlar. Aralarındaki tuhaf ilişki süresince Lee, en derin özlemlerini mazoşizm boyutlarına kadar takip eder. Ta ki kendisini doğrulayana dek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Sex and Lucia (2001)

8. Sex and Lucia (2001)

IMDb 7,1

Lucia, Madrid’de bir restaurant’ta garsonluk yapan genç bir kadındır. Uzun süredir birlikte olduğu yazar sevgilisinden ayrılınca yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu düşünerek bir Akdeniz adasına seyahate gitmeye karar verir.Lucia bu adada, güneş ve denizin koynunda gizli bir günlüğü okurcasına eski ilişkilerinin karanlık noktalarını sorgulamaya girişir.

Kaynak: sinemalar.com

7. The Dreamers (2003)

7. The Dreamers (2003)

IMDb 7,2

Fransa'da alevlenip tüm dünyayı etkisi altına alan '68 olayları sırasında, Fransa'dayız... '68 kuşağı ruhuna sıkı sıkıya bağlı olan Isabelle ve kardeşi Theo, ailelerinin tatile çıkması nedeniyle Paris'te yalnız kalmış, bu sırada da Amerikalı bir öğrenciyle tanışıp arkadaş olmuş, onu evlerine davet etmişlerdir. Matthew'ı Isabelle ve Theo ile buluşturan şey ise büyük ölçüde sinema olmuştur. Dışarıda, sokaklarda devrim sesini yükseltirken üçlü arasındaki tutku ve cinsellik alevlenmektedir.

6. Lust, Caution (2007)

6. Lust, Caution (2007)

IMDb 7,5

Savaşın her yeri talan ettiği bir dönemde bir ülkenin hali duman olsa da kişisel boyutta duygusal dünyaların da ayrı ayrı hırpalanması göz ardı edilemez. Mr Yee, Şangay’da önemli bir politikacıdır ve İkinci Dünya Savaşı sürerken zor zamanlar yaşamaktadır. Öte yanda duygusal dünyası da buna paralel iniş çıkışlar sergiler. Karısının bir arkadaşı ile şehvet dolu bir hikayenin içindedir. Şimdi gerçek bir ruletin oynanma zamanıdır. Cinayet ise aşkı tanımlayacak unsurlardan biri olacaktır. Usta yönetmen Ang Lee imzalıdır film. Ang Lee, Brokeback Dağı ile En İyi Yönetmen Ödülü’nün sahibi olmuştur.

5. The Piano (1993)

5. The Piano (1993)

IMDb 7,6

The Piano, dilsiz bir pianist olan Ada ve kızının, 19. Yüzyılın ortalarında Yeni Zellanda’nın batı kıyısında geçen hikayesidir. Altı yaşından beri tek bir kelime bile konuşamayan Ada bu suskunluğunu çok sevdiği piyanosuna yansıtmış, iyi bir piyanist olmuştur. Babası Ada’yı, Yeni Zellanda’lı bir zenginle yaptığı anlaşmayla evlendirir ve genç kadın kızını da alarak daha önce hiç görmediği, bilmediği bu ülkeye taşınır. Yeni kocasıyla arasında problemler yaşanır ve genç kadın piyanosundan ayrılmak zorunda kalır. Ancak bu esnada kendisini bekleyen bir sürpriz hayatındaki tüm aksaklıkları çözecek, onu bambaşka biri haline getirecektir.

4. Weekend (2011)

4. Weekend (2011)

IMDb 7,6

Beklenenden daha fazlasına dönüşen tek gecelik bir ilişki hayatlarına anlam vermeye çalışan iki genç adamın alışılmadık aşk hikayesi...

Russel, bir Cuma gecesi eşcinsel olmayan arkadaşlarının evindeki partiden sonra tek başına bir gey bara gider. Bar kapanmak üzeredir. Glen'le karşılıklı bakışmaları önce bir takip oyununa sonra da Russel'in evinde sonlanan bir gecelik ilişkiye dönüşür. Ertesi sabah ayrılmalarına rağmen ikisi gün boyu birbirlerini düşünmeye devam eder ve böylece onlar için, barlara ve yatak odalarına taşınacak bir hafta sonu başlar. Olabildiğine farklı iki erkeğin kısa bir zaman dilimine sığan birliktelikleri ve birbirlerinin bedenlerine alışma süreçleri, bolca doğaçlama anlarla, asla stilistik olma tuzağına düşmeden, oldukça gerçekçi bir biçimde anlatılıyor. Andrew Haigh, kendinde eksik olan parçaların ötekinde bulunması üzerine, doğaçlamanın ve gündelik detayların ön planda olduğu bir filmle karşımızda. Senenin en önemli filmlerinden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Blue is the Warmest Color (2014)

3. Blue is the Warmest Color (2014)

IMDb 7,7

15 yaşındaki Adele'in emin olduğu iki şey vardır; o bir kızdır ve kızlar erkeklerle çıkar. Bir gün büyük meydanda Emma'nın mavi saçlarını farkediverir ve işte o an hayatının değişeceğini anlar. Kendi ergenlik sorularıyla yapayalnız, bakışlarını kendine ve başkalarının bakışlarını kendine çevirir. Emma'yla yaşadığı aşkı bir kadın olarak, bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Fakat Adele ne kendisiyle ne ailesiyle ne de bu absürd dünyayla barış yapmayı becerememektedir.

2. Call Me By Your Name (2018)

2. Call Me By Your Name (2018)

IMDb 7,9

1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir. Elio, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve onu elit kesim meyveleriyle, doğal lezzetlerle şımartan, çevirmen olan annesi Annella ile bir arada olmaktan ziyadesiyle memnundur. Elio'nun olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir...

1. The Handmaiden (2016)

1. The Handmaiden (2016)

IMDb 8,1

Hizmetçi, bir dolandırıcı tarafından kiralanan bir hizmetçinin hanımefendisine duyguğu gizli aşkı konu ediyor. 1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
232
99
67
64
37
31
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deren k.

ilk 4'ünü izledim. ilkinin ben amerikan versiyonunu daha çok beğendim. call me by your name fena bi film olmasa da yaş farkından biraz da aşkı çok hissedemed... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

The Hunger ve Call me by your name erotik mi? ahaha hiç güleceğim yoktu :D

osman küçük

porno filim sandım mk