Görüş Bildir
Haberler
Ortalık Alev Alev! İçerdikleri Libido Artırıcı Sahneleriyle Sex Bağımlılarını Konu Alan 18 Muhteşem Film

Ortalık Alev Alev! İçerdikleri Libido Artırıcı Sahneleriyle Sex Bağımlılarını Konu Alan 18 Muhteşem Film

Ayça
23.08.2020 - 00:15

Filmlerin puanları IMDb.com ve filmlerin konuları ise Beyazperde.com'dan alınmıştır. İşte sex bağımlılığını konu alan cinsellik sahneleriyle dolu 18 güzel yapım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Utanç (2011)

1. Utanç (2011)

IMDb: 7.2

Konusu: Brandon 30'lu yaşlarında New York'ta yaşayan, kelimenin gerçek anlamıyla seks bağımlısı bir adamdır. Fakat asi kız kardeşi onun yanına taşınınca Brandon'ın hayatı da beklenmedik biçimde değişecektir. Zira kız kardeşi Sissy (Carey Mulligan) ikisinin de geçmişinden gelen acı dolu hatıraları da beraberinde getirecektir.

2. New York'a Hoşgeldiniz (2014)

2. New York'a Hoşgeldiniz (2014)

IMDb: 5.4

Konusu: Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Mr. Deveraux, her gün trilyonlarla oynar ve ülkelerin ekonomik kaderlerini bir nevi elinde tutar. Deveraux'un en büyük hayali bir gün dünyayı değiştirmektir. Ancak seks maceraları sonunda başına onaramayacağı bir dert açar. Uluslararası bir skandalın baş aktörü haline gelmiştir ve durum gücünü, parasını ve şöhretini yerle bir eder.

3. Tıkanma (2008)

3. Tıkanma (2008)

IMDb:6.4

Konusu: Sex bağımlısı olan ve her türlü işte çalışan Victor Mancini, Alzheimer hastası olan annesinin hastane faturasını ödemek için çeşitli dümenler çevirir. Pahalı lokantalarda boğazına bir şey kaçmış numarası yapar ve onu kurtaran kişilere minnet borcu duyduğunu söyleyip yakasını bırakmaz. Böylece bu insanları maddi olarak sömürmeye başlar.

4. 'Nymphomaniac': Bölüm 1 (2013)

4. 'Nymphomaniac': Bölüm 1 (2013)

IMDb: 6.9

Konusu: Nemfomanyak bir kadın olan Joe'yu merkezine alan film, baş karakterinin doğumundan 50 yaşına kadar olan hayatına, özellikle de cinsel serüvenlerine odaklanıyor. Soğuk bir kış gecesi yakışıklı bir bekar olan Seligman, yolda dövülmüş halde Joe'yu bulur. Onu evine getirip, yaralarını sarar. Joe bu adamın evinde dinlenirken kendi hikayesini de anlatmaya başlar...

5. 'Nymphomaniac': Bölüm 2 (2013)

5. 'Nymphomaniac': Bölüm 2 (2013)

IMDb:6.7

Konusu: Lars von Trier'in tartışma yaratan 'Nymphomaniac' filminin ikinci, devam bölümü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kışkırtma (2000)

6. Kışkırtma (2000)

IMDb:5.5

Konusu: Kanallar diyarı Venedik'in, 20 yaşındaki güzel Carla'sı, sevgilisi Matteo’nun gelip kendisiyle hasret gidermesini beklemektedir. Carla, Matteo için bir apartman dairesi bakınmaktadır ve bu işi yaparken görüştüğü emlakçi Maria, Carla’nın karşı koyamayacağı bir şekilde ona olan cinsel ilgisini dışa vurmaktadır. Matteo, içgüdüleri vasıtasıyla olanları tahmin eder ve Londra gezisini erteler. Carla, Matteo’nun kendisini terk etmesine, Maria’nın eski eşi Mario’yla yakınlaşarak cevap verir. Mario, Carla’yı çılgın bir Londra partisinde gizemli erotik oyunlara katılmaya ikna eder. Matteo, şüphelerine rağmen Carla’yla Londra’da bir araya gelir. Oldukça dramatik bir şekilde yaptıklarını itiraf ederler ve Matteo, kıskançlığının etkisiyle Carla’yı daha tutkuyla istediğini anlar.

7. Bir Kadının Seks Günlüğü (2008)

7. Bir Kadının Seks Günlüğü (2008)

IMDb:5.7

Konusu: Val kendi karanlık taraflarını keşfetmeye karar vermiş bir genç kadındır. Aslında iyi bir eğitimden geçmiştir, başarılı bir yöneticilik kariyeri vardır, seksidir, duyguları güçlü ve hırslı bir insandır ancak kendisi aynı zamanda bir nemfomanyaktır. Bu durum neticesinde tüm olumlu özelliklerinin yanında Val'in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığa sahip olmuştur; seks yapamadan duramamak gibi. Bir nemfoman yani seks bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişki içine girer. En saf duygularını ve en samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar. Kiminle ve ne zaman isterse birlikte olan bu genç kadın için seks bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu yaşam tarzı onu aşkın ve hayat kadınlığının en uç noktalarına götürür. Artık farklı bir kulvarda kariyer yapmaya kendini vakfetmiştir.

8. Kirli utanç (2004)

8. Kirli utanç (2004)

IMDb:5.1

Konusu: Kirli Utanç 2004 yapımı hicivsel olan, ayrıca cinsellik içeren komedi filmi. Filmin yazarı ve yönetmeni John Waters. Filmin başrollerini Tracey Ullman, Selma Blair, Johnny Knoxville, Chris Isaak ve Mink Stole paylaşıyor.

9. 'Group Sex' (2010)

9. 'Group Sex' (2010)

IMDb: 5.0

Konusu: Film, oda arkadaşı ve iş ortağı olan Andy (Josh Cooke) ve Jerry (Greg Grunberg) ile başlıyor. Andy, Vanessa’nın (Odette Annable) bir barda şarkı söylediğini duyar ve ona aşık olur. Daha sonra onu bir kiliseye kadar takip eder ve burada seks bağımlılığı terapisine katıldığını fark eder. Andy, bir seks bağımlısı gibi davranarak terapiye katılır ve Vanessa ile yakınlaşmaya çalışır.

10. 'Lie with Me'(2005)

10. 'Lie with Me'(2005)

IMDb: 5.3

Konusu: Bir seks bağımlısı olan Leila (Lauren Lee Smith), erkekler ile sadece kısa fiziksel temaslar kurmaktadır. Bir gün David (Eric Balfour) isimli bir adam ile tanışır. David, Leila’nın daha önceden tanıştığı erkeklere benzemez; çünkü istediği şey sadece seksten ibaret değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zipper (2015)

11. Zipper (2015)

IMDb: 5.7

Konusu: Film, başarılı bir siyasi kariyeri olan bir aile adamının sürekli eskort ajansının hizmetlerini kullanıp buna bağımlı hale gelmesini ve günden güne batışını konu alıyor. Filmde Patrick Wilson ve Lena Headey gibi ünlü oyuncular bulunuyor.

12. Kadınları Seven Adam (1977)

12. Kadınları Seven Adam (1977)

IMDb: 7.5

Konusu: Film, pek yakışıklı olmayan bir adamın kadınlar üzerindeki etkisini keşfetmesi ile yaşadığı maceraları konu alıyor. Filmde Burt Reynolds, Julie Andrews ve Kim Basinger gibi oyuncular rol alıyor.

13. Kara Yılan İnliyor (2006)

13. Kara Yılan İnliyor (2006)

IMDb: 6.9

Konusu: Missisipi’nin kırsal bir kesiminde Lazarus adındaki blues çalgıcısı, ölmek üzere olan bir genç kız bulur. Lazarus, zamanında aşka karşılık müzikten vazgeçmiş biridir. Yaşadığı hayal kırıklıklarının ardından zaman geçince yeniden gitarını eline alarak iyileşmeye çalışır. Rae ise çocukken tecavüze uğramış ve annesi tarafından terk edilmiş bir hayat kadınıdır. Uyuşturucu bağımlısıdır ve erkek arkadaşı Ronnie’den medet umar. Ancak onun da askere gidişi ile yalnız kalan Rae, mecburen bildiği işe tutunur. Bu sırada bir gün fena halde dövülüp yol kenarına atılır. İşte yıllar sonra Lazarus’un hayatına giren bu kadınla yaşam dengeleri yeniden değişecektir. Lazarus ona yardım etmeye ve doğru yolu göstermeye isteklidir ancak bunu kendi inandığı yöntemlerle yapacaktır.

14. Temel İçgüdü (1992)

14. Temel İçgüdü (1992)

IMDb: 7.0

Konusu: San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler. Cinayetlerin devamı geldiğinde Nick’in psikiyatristi Elisabeth ve ortağı, onu Catherine’le olan yakınlığı nedeni ile uyarırlar ancak Catherine’in kıskanç lezbiyen sevgilisi Roxy’nin onu öldürmeye çalışması bile Nick’in kadına olan tutkusunu engelleyemez..

15. Temel İçgüdü 2 (2006)

15. Temel İçgüdü 2 (2006)

IMDb: 4.3

Konusu: Cinayet romanları yazarı Catherine Tramell, Londra’da yaşamaktadır. Futbolcu erkek arkadaşı bir araba kazasından ötürü suda boğularak öldüğünde, polis soruşturmalarının merkezi haline gelir. Tramell arabayı suya doğru sürmeden önce erkek arkadaşı halihazırda yüksek dozda uyuşturucudan ölmüştür zaten. Polis psikoanalisti olan Dr. Michael Glass, Tramell’i incelemek üzere çağırılır. Ancak doktor, bu manipulatif kadın tarafından baştan çıkartılır. Diğer yanda arkadaşı olan Roy Washburn, Tramell’in suçlu olduğundan emindir. Tramell, doktordan kendisine “risk bağımlılığı” konusunda terapide bulunmasını ister. Her terapiden sonra Glass, giderek bu kadının eğilimlerinden yana daha da şüphe ile dolar. Cinayetlerin sayısı arttıkça ve bu cinayet kurbanlarına Glass’ın eski eşi de dahil olunca, doktor, Tramell’in suçlu olduğunu ispat etmeyi bir saplantı haline getirir ki kanıtlar bunun tam aksini göstermektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. 'Thanks for Sharing' (2012)

16. 'Thanks for Sharing' (2012)

IMDb:6.4

Konusu: Seks bağımlılığıyla mücadele eden üç farklı karakterin hikayesini ele alan filmde, karakterler hayatlarını zorlu bir yokuşa süren bu bağımlılığı tedavi etmek için yeni bir tedaviye başlarlar. 12 adımda tedaviyi vaadeden bu süreç boyunca içgüdülerini yenip, arzu ve isteklerini kontrol etmeye çalışacaklardır. Bunu başarmanın yolu da birbirlerine karşı samimi ve destekleyici olmalarından geçer. Adam da bu gruptaki kişilerden biridir ve son yıllarda bu bağımlılığı yenme anlamında önemli aşamalar kaydetmiştir. Kanser hastalığını yenmiş olan güzel Phoebe ile tanıştığında gerçek hislerin yer aldığı sahici bir ilişkiye hazır olduğunu hisseder...

17. 'Q Desire' (2011)

17. 'Q Desire' (2011)

IMDb:5.5

Seks bağımlılığı filmleri listemizde erotik sahneleriyle dikkat çeken Q (Desire), Fransız yönetmen Laurent Bouhnik tarafından yönetilmiştir. Filmde, 20 yaşındaki genç ve güzel Cecile’in (Déborah Révy) babasının ölümünden sonra yaşadığı acıyı cinsellikle bastırması konu alınıyor.

18. 'I Am a Sex Addict' (2005)

18. 'I Am a Sex Addict' (2005)

IMDb:6.0

Konusu: Caveh Zahedi, kendini toparlamaya ve sorunlarından kurtulmaya çalışan eski bir seks manyağıdır. Hayat kadınlarına karşı olan takıntıları nedeniyle tüm hayatı etkilenmektedir. Kendini düzeltmek adına bu konuda bir şeyler yapmak zorundadır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
37
26
24
11
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yavuz

kışkırtma güzeldir dırı dırı diye başlıyor ama herkesin vajinası çok kıllı ve traşsız eski olduğu için

Adige Shapsug

O ne lan! sıcayım yaptığın yoruma! öğlen öğlen midemi bulandırdın mk! 🤢🤮

Gizem Yenikler

14,15 kaliteli.

Samurai Cat

15 bekleneni karşılamadı. İlki güzeldi sadece.