Görüş Bildir
Haberler
Orman: "Gökhan İnler İle İlgilenmiyoruz"

Orman: "Gökhan İnler İle İlgilenmiyoruz"

Fatih
08.01.2015 - 23:14

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Gökhan İnler ile ilgilenmediklerini söyledi, 'Gökhan için Demba Ba'dan vazgeçmeyiz' dedi.

Gökhan İnler transferi ile ilgili gerçekleri Beşiktaş Başkanı Fikret Orman İtalyan basınına açıkladı. Siyah-beyazlıların Napoli forması giyen deneyimli orta saha oyuncusunu istediği iddia edilirken Orman futbolcu ile ilgilenmediklerini dile getirdi.

Radio Crc’ye konuşan Beşiktaş Başkanı Orman, “Gökhan ile ilgilenmiyoruz. Önümüzdeki günlerde menajer Dino Lamberti ile Gökhan’ın durumunu konuşmak üzere bir araya gelmeyeceğim. Türkiye’de kurallar değişti. Gökhan İsviçre vatandaşı ama Türk pasaportu da var. Belki Türkiye’den başka takımların ilgisini çekebilir. Ama işte futbol bu her şey değişiyor. Hiç bir şey tam net değil. Zaten Napoli oyuncu için fiyatı belirledi ve şu an için onlarla görüşmenin bir faydası yok. Ancak bu işlerde kısa zamanda her şey değişebiliyor” dedi.

‘Demba Ba-Gökhan İnler takası söz konusu olabilir mi?’ sorusuna siyah-beyazlıların başkanı “Gelecek günlerde pek çok şeyi masaya yatıracağız. Ancak Demba Ba’dan çok memnunuz. Kendimizi bu oyuncudan mahrum etmek istemiyoruz” diye cevap verdi.

‘YATIMLA İTALYA’YI GEZİYORUM’

Çizme’yi çokça ziyaret ettiğini söyleyen Orman, “Yatımla buralara geliyorum. Son olarak Napoli-Milan maçını izlemiştim. Capri ve Positano’yu ziyaret ediyorum. İtalya’ya seyahatlerim planlı gerçekleşmiyor. Daha çok gidişata bağlı oluyor” dedi.

TRABZON KOLAY LOKMA DEĞİL’

Napoli’nin rakibi olan Trabzonspor hakkında da İtalyanlar’a bilgiler veren Fikret Orman, bordo-mavililerin çok sıkı çalışan bir takım olduğunu ve Napoli’nin Türk ekibini yenmesinin hiç de kolay olmayacağını söyleyerek, “Dikkatli olun” çağrısında bulundu.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/08/fikre-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın