Görüş Bildir
Haberler
Orman: "Gazetelerden Öğreneceksiniz!"

Orman: "Gazetelerden Öğreneceksiniz!"

Fatih
22.05.2014 - 23:21

Orman: "Gazetelerden Öğreneceksiniz!"

Beşiktaş yönetiminin dün yaptığı toplantıda Fikret Orman arkadaşlarına patladı: 'Artık transferi tek başıma yapacağım. Kiminle görüşsek gazetelerde çıkıyor. Alamayınca başarısız oluyoruz. Artık siz de transferleri bitince gazeteden öğreneceksiniz.'

Beşiktaş'ta transfer görüşmeleri tüm hızıyla sürerken başkan Fikret Orman dümene geçti. Önce televizyonda 'Tüm transferleri ben yapacağım' dedi, sonra da yönetim kurulu toplantısında bunu ilan etti.

Orman dün yapılan Beşiktaş yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarına sert çıktı. Transfer için çok çalıştıklarını ama medyaya isimler yansıdığı zaman zor durumda kaldıklarını söyledi. Ardında da yönetim kuruluna 'Artık top bende. Transferleri ben yapacağım. Ve tek başıma davranacağım. Çünkü çoklu sistemde isimler medyaya çıkıyor. Çıktığı zaman da hem fiyatları artıyor hem de alamadığımız zaman 'başarısız' damgası yiyoruz. Bundan sonra kusura bakmayın ama siz de transferleri bittiği zaman gazetelerden öğreneceksiniz' ifadeleriyle durumu anlattı.

Bilindiği gibi Beşiktaş Ocak ayından bu yana Ronaldinho ve Diego gibi ünlü yıldızlarla görüşmeler yapmış, bu durum medyada büyük oranda yer bulmuştu. Ama iki transfer de başarısızlıkla sonuçlanınca Beşiktaş taraftarından yönetime ağır eleştiriler gelmişti.

3Puan

Kaynak: http://www.3puan.com/content?id=2363
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın